American Vampire, nieuwe comicserie van Scott Snyder en Stephen King

American Vampire - comicDé vampier verandert vaak, zo leven vampieren tegenwoordig gewoon in de samenleving en worden vaak gediscrimineerd omdat ze gewoon willen zijn.

De vampieren van Scott Snyder en Stephen King, getekend door Rafael Albuquerque, in de nieuwe maandelijkse comicserie American Vampire worden wel weer iets geweldadiger. Het speelt zijn af in verschillende tijden sinds de Europeanen een voet aan wal zetten in de VS.

Scott Snyder schrijft over de vampieren in de jaren ’20 van de vorige eeuw, over decadentie en bedrog. Pearl is een vrouw die heel Hollywood afloopt op zoek naar een mogelijkheid voor haar doorbraakt, maar er wacht haar een sinister lot.

Het verhaal van Stephen King speelt zich af rond een moordlustige cowboy-vampier, hoe goed klinkt dat? De bankrovende vampier Skinner Sweet is sterker en sneller dan zijn voorgangers, hij heeft slangetanden en lijkt in de zon te leven?

Deze twee verhaallijnen getekend door Rafael Albuquerque lopen over de eerste 5 American Vampire comics. Het eerste deel van American Vampire zal vanaf morgen in de comicshops aankomen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie