Amityville: The Awakening weer uitgesteld?

amityville_the_awakening

Hoewel wij in eerste instantie nogal sceptisch waren rond de berichten rond een nieuwe film in de reeks van The Amityville Horror waren wij toch blij verrast met de trailer die vorig jaar verscheen. Hoewel de trailer doet vermoeden dat het verhaal niet heel anders is dan de eerder 13(!) delen in deze filmreeks zagen wij wel gerenommeerde acteurs zoals Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight), Cameron Monaghan (Gotham) en Kurtwood Smith (That ’70s Show) verschijnen en zag de trailer er gewoon behoorlijk strak uit. Daarnaast staat aan het stuur Franck Khalfoun die eerder verantwoordelijk was voor de meesterlijke remake Maniac uit 2012.
Al eerder kregen wij berichten dat er in de film qua gewelddadigheden geknipt moest worden en zou deze in plaats van een ‘R rating’ (bij ons 16 jaar en ouder) naar een ‘PG13’ (vrij vertaald: 13 jaar en onder begeleiding ouder) gaan. Geen fijn bericht voor de mensen die van gorigheid houden.

amityville

Nu zou de film Amityville: The Awakening worden uitgebracht in de Amerikaanse bioscopen op 1 april. Nu is een officieel bericht nog niet naar buiten gebracht maar naar het schijnt heeft Dimension Films besloten om de releasedatum uit te stellen tot 6 januari 2017. Dit kan veel oorzaken hebben. Wellicht dat de producent denkt dat de datum niet geschikt is gezien de concurrentie op dat moment. Maar om een film zo kort voor de datum terug te roepen werkt wel argwaan.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Amityville: The Awakening weer uitgesteld?”

  1. bedankt voor deze informatie toch is er op internet verkeerde info rondom de fil gegeven heb de trailer 2 keer gezien met mijn partner en er over gespecoleerd en wij vinden dat ze de film zo oeten laten gezien het feit dat er veel concorentie is snappen wij wel er komen dit jaar veel goede horror films uit maar toch vinden wij datde film gewoon uit had kunnen komen wij zien er erg naar uit in elk geval bedankt voor deze site mochten er vacatures zijn horen wij het graag

    Beantwoorden

Plaats een reactie