Nieuwe horrorgame Amnesia: Rebirth nu verkrijgbaar!

Horrorgamers opgelet: Amnesia: Rebirth is vandaag verkrijgbaar op PC en PS4! Ben jij klaar om opnieuw de duisternis in te duiken voor een angstaanjagend nieuw avontuur? Amnesia: The Dark Descent uit 2010 staat nog steeds bekend als één van de beste en engste horrorgames aller tijden, en de lovende reviews voor Rebirth die binnenstromen beloven veel goeds. Wij zijn benieuwd!

In Rebirth speel je Tasi Trianon, een vrouw die met geheugenverlies wakker wordt na een vliegtuigcrash in de woestijn van Algerije. Er zijn dagen gepasseerd. Wat is er gebeurd, en waar zijn de anderen gebleven? Op het spoor om je verleden te herinneren los je puzzels op, navigeer je je door huiveringwekkende omgevingen en verstop je je voor gruwelijke monsters.

Rebirth is de derde Amnesia-game van de Zweedse studio Frictional Games, na Amnesia: The Dark Descent (2010) en Amnesia: A Machine for Pigs (2013). Frictional Games was hiervoor succesvol met hun laatste game, de sci-fi horror SOMA (2016), die tevens uitstekende recensies kreeg.

Amnesia: Rebirth – Official Gameplay Trailer

Zoals in alle Amnesia-games is het verhaal van het spel van groot belang, en draait de horror niet alleen om jumpscares. Fans van de eerdere spellen The Dark Descent en A Machine for Pigs kunnen een angstaanjagend nieuw plot verwachten met connecties naar de eerdere games; de kenners zullen zich bijvoorbeeld herinneren dat Algerije al de plek was waar de horror in The Dark Descent zijn oorsprong vond. We kunnen niet wachten wat Frictional Games dit keer voor ons in petto heeft!

Amnesia: Rebirth is nu verkrijgbaar via Steam, GOG, Epic Games en de PlayStation Store. En tot en met donderdag is Amnesia: A Machine for Pigs gratis bij Epic Games!

Sta jij ook te trappelen om het vervolg op één van de beste horrorgames ooit te spelen? Vertel ons wat je er van vindt!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie