Angela Bassett en Lady Gaga keren terug in AHS 6

Angela Bassett als Ramona Royale in American Horror Story 5
Angela Bassett als Ramona Royale in American Horror Story 5
Angela Bassett en Lady Gaga keren terug in American Horror Story 6. Bassett was de eerste die haar deelname bevestigde en tijdens een radio-interview met Z100 New York deelde Gaga mee dat ze ook heeft getekend heeft voor het zesde seizoen van de populaire horrorserie. Het is nog niet duidelijk hoe groot Lady Gaga’s rol zal zijn en ook Angela Bassett bleef vaag over haar personage, al liet ze vallen dat ze wel eens een helderziende zou kunnen gaan spelen. Angela Bassett speelde eerder in American Horror Story: Coven, Freak Show en Hotel. Lady Gaga maakt met Hotel haar debuut in de serie, en won een Golden Globe voor deze rol.

Volgens Bassett beginnen de opnames voor American Horror Story 6 pas in juni, dit lijkt geruchten tegen te spreken dat er dit jaar twee seizoenen van American Horror Story komen, iets wat schrijver Ryan Murphy eerder overwoog. Ook over het onderwerp van American Horror Story 6 wordt nog veel gespeculeerd, zo roepen fans al jaren dat er een serie over internetmythe Slender Man komt. Andere populaire opties zijn American Horror Story: Summercamp, Boarding School, Cabin in the Woods en zelfs Space (een grote droom van AHS-acteur Evan Peters), vooralsnog is het thema echter in nevelen gehuld.

Lady Gaga als The Countess in American Horror Story 5
Lady Gaga als The Countess in American Horror Story 5
John Landgraf , president en general manager van FX Network, de TV-zender die de serie uitbrengt, liet wel vallen dat de serie zich in twee tijdperken af zal spelen; hoewel de focus zal liggen op het heden, zijn er veel flashbacks naar het verleden. Schrijver Ryan Murphy vertelde in een interview met Entertainment Weekly eerder al dat het nieuwe seizoen van American Horror Story heel anders zal zijn (maar dat zegt hij elk seizoen): “Niet kleiner. Maar gewoon niet zo weelderig. Meer rebels en duister.”. Evan Peters moet hij echter teleurstellen, het ruimtethema gaat het niet worden, “het is American Horror Story, niet Intergalactic Horror Story”.

Wat denk jij dat het nieuwe thema wordt?

Interessant artikel?

3 gedachten over “Angela Bassett en Lady Gaga keren terug in AHS 6”

Plaats een reactie