Angstaanjagende trailer voor Orphan: First Kill

orpha first kill poster

What’s wrong with Esther? Paramount heeft de officïele trailer en releasedatum vrijgegeven voor Orphan: First Kill, de angstaanjagende prequel van Orphan (2009). De trailer en releasedatum kun je vinden onderaan het artikel.

Vervolg

Het is alweer bijna 2 jaar geleden dat we dit artikel schreven over de bevestiging van de prequel. Al jaren vroegen fans zich al af of er een vervolg komt op het angstaanjagende verhaal van Esther. Nu, 13 jaar later keert actrice Isabelle Fuhrman terug als Esther in Orphan: First Kill.

“Ze zal moorden om deel uit te maken van een gezin”

Orphan: First Kill is geregisseerd door William Brent Bell (The Devil Inside, The Boy, Brahms: The Boy ll) en geschreven door David Coggeshall (The Haunting in Connecticut 2: Ghost of Georgia).

In de eerste film, Orphan (2009) bedriegt Esther een rouwende familie door zich voor te doen als een negenjarige meisje, terwijl ze eigenlijk een 33-jarige vrouw is met een zeldzame hormonale stoornis.

In deze prequel reist Esther, nadat ze een briljante ontsnapping uit een Estse psychiatrische inrichting heeft georkestreerd, naar Amerika door zich voor te doen als de vermiste dochter van een rijke familie. Toch ontstaat er een onverwachte wending die haar tegenover een moeder plaatst die haar familie koste wat kost zal beschermen tegen het moorddadige kind.

Cast

Naast Isabelle Fuhrman zijn er ook rollen voor: Julia Stiles, Rossif Sutherland, Hiro Kanagawa en Matthew Finlan.

Young Esther

Waar wij allemaal erg benieuwd naar waren: Hoe kan Isabelle Fuhrman het kind Esther spelen in Orphan: First Kill terwijl ze zelf 25 jaar is? Dit hebben we te danken aan moderne digitale bedrog. De filmmakers onthulden dat ze een combinatie van make-upprotheses en geforceerde perspectiefopnamen gebruikten om Fuhrman Esther opnieuw te laten spelen. Daarnaast huurde de productie twee kindacteurs in om als body doubles voor Fuhrman.

Trailer en release datum

Orphan: First Kill zal naar verwachting gelijktijdig worden uitgebracht via een beperkte bioscooprelease, Video on Demand en op Paramount+. Naar zeggen komt de film op 1 september 2022 naar de Nederlandse bioscopen.

Bekijk hieronder de trailer en laat ons vooral weten of jij gaat kijken!

Orphan: First Kill - Official Trailer

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Angstaanjagende trailer voor Orphan: First Kill”

 1. Uiteraard ga ik hem kijken. Ik vond Orphan best heel leuk.

  Maar n.a.v. de trailer vind ik zelf dat Fuhrman echt te oud is, vooral in het gezicht. Het false perspective werkt best goed, maar haar gezicht overtuigd mij totaal niet dat dit een negenjarig meisje is. In Orphan was het precies andersom, daar vond ik juist dat ze als 10 jarige ook de 33 jarige Esther heel goed neerzette.
  Maar ik denk dat als het verhaal goed is en je pakt, je hier goed doorheen kan kijken en de suspension of disbelieve wat kan oprekken. Alles valt en staat met het verhaal en hoe dat wordt neergezet.

  Beantwoorden
 2. Ben heel erg benieuwd naar dit deel! Orphan vind ik een geweldige film, dus kan niet wachten on deze te zien.

  Zeer goed geschreven ook weer!

  Beantwoorden

Plaats een reactie