Geanimeerde proloog voor Priest 3D

Priest 3D Animatie

De kans is groot dat je in de film Priest niet direct een goede vampierfilm verwacht, de meeste beelden laten een Mad Max-achtige indruk na en het verhaal geeft ook niet direct een duidelijke aanleiding tot een goede film.

Maar met deze geanimeerde proloog van Priest 3D (regie: Genndy Tartakovsky) zul je ongetwijfeld het verhaal snappen en direct honger hebben naar de film:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=qVaA7WoCvNI&w=620&h=379]

De genre-beschrijving van de film zelf is weer lekker duidelijk: Een post-apocalyptische sci-fi-thriller, maar ook een vampierwestern. Een krijgshaftige priester (Paul Bettany) de kerkelijke wet overtreedt door samen met een jonge sherrif en een priesteres op jacht te gaan naar een bende vogelvrije vampiers die zijn nichtje hebben ontvoerd. Gebaseerd op het stripverhaal van Min-Woo Hyung.

Priest 3D draait vanaf 11 augustus in de bioscoop

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
7 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Ik heb de trailer ook maar even gekeken. Ziet er wel interessant uit, maar misschien was een anime leuker geweest. Deze geanimeerde proloog is iig gaaf. Ik ben benieuwd 🙂

Sjors
Sjors
12 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

Ik bedoel de hele film 😛 Maar dan wel in een andere stijl dan deze proloog. Als ik die afbeelding aan het begin van dit artikel zie, dan zie ik anime ipv live action wel zitten. Bijvoorbeeld in de stijl van Vampire Hunter D: Bloodlust.

Chandos
Chandos
12 jaren geleden

Als je liever naar een geanimeerde Sci-Fi, post-apocalyptische horror kijkt met vampiers, dan is Vampire Hunter D je film. Die ziet er ook een factor duizend beter uit dan deze proloog.

Daarmee wil ik geen afbreuk doen aan deze short, tof gedaan, maar qua animatie is het allemaal niet heel hoogstaand natuurlijk. Vampirer Hunter D daarentegen is crème de la crème.

Sjors
Sjors
12 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

Er zijn twee anime’s van; Vampire Hunter D (1985) en Vampire Hunter D: Bloodlust (2000). Ik vind ze allebei gaaf, maar de tweede is wel echt veel beter en mooier.

En op wikipedia lees ik:

Animated series
In the January 2010 issue of Rue Morgue, Hideyuki Kikuchi stated that a Vampire Hunter D anime series is currently in the planning stages in Japan.

Live-action film
Hideyuki Kikuchi is currently working on a live-action adaptation with one of the producers for Capcom’s Resident Evil video game series. The rights to both Vampire Hunter D and Wicked City had previously been optioned by Mark Dippe and Davis Films.

Chandos
Chandos
12 jaren geleden

Bloodlust is die ik bedoelde, was vergeten dat er ook nog een oudere is. Tof dat er een serie van uitkomt, could be fun. Not so hot about the live action..

7
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x