In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Geniet van de korte animatiefilm La Noria van Carlos Baena


Deze week verscheen de korte animatiefilm van Carlos Baena online en wat is dit een pareltje! Naast het prachtige animatiewerk en het geweldige monsterdesign, is ook het verhaal hartverscheurend goed. Kijk La Noria hieronder:

Wat vinden jullie van deze short?
Sterren: 0

De ontwikkeling van de korte film kon in 2015 van start gaan na een succesvolle crowdfundingcampagne. Regisseur Carlos Baena heeft zelf bijna 20 jaar ervaring met animatiewerk bij onder andere Pixar en Laika> Daarnaast is hij een van de oprichters van Artella, een online tool waarmee filmmakers samen kunnen werken alsof ze hun eigen virtuele filmstudio oprichten. Niet heel gek dus dat ook La Noria via die platform is ontwikkeld, op deze manier hebben ruim 100 mensen bijgedragen aan dit fantastische resultaat.

Meer korte films? Kijk een willekeurige uit ons archief

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//