Wordt Annabelle 3 een ‘Night at the Museum’-horrorfilm?

Over een paar maanden zal The Conjuring-film The Nun in de bioscopen draaien, maar bedenker James Wan is al bezig met volgend jaar. Op de San Diego Comic-Con kondigde huis details van Annabelle 3 aan.

Tijdens het ScareDiego event liet filmstudio New Line Cinema weten dat Gary Dauberman (scriptschrijver van It & Annabelle) van Annabelle 3 zijn regiedebuut zal maken. James Wan lichtte over het verhaal het volgende toe:
“Annabelle activeert praktisch alle andere behekste objecten in de kamer, eigenlijk is het dus Night at the Museum met Annabelle.”
Deze kamer is de ruimte in het huis van paranormaalonderzoekers Ed en Lorraine Warren waar ze alle objecten bewaren die ze tijdens hun werkzaamheden in beslag/bewaring nemen.

Gary Dauberman vult aan dat de pop Judy, de 10-jarige dochter van de Warrens, in het vizier heeft. Aan het einde van de originele The Conjuring-film had Judy al een confrontatie met Bathsheba, een trauma dat hierdoor ook weer naar boven zal komen. Hij is op dit moment nog bezig met het script, maar de film zal in de zomer van 2019 in de bioscopen gaan draaien.

Wat vinden jullie van de films als The Conjuring, Annabelle en The Nun? Kunnen jullie er geen genoeg van krijgen, of wordt het nu een beetje te veel?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Wordt Annabelle 3 een ‘Night at the Museum’-horrorfilm?”

  1. Eigenlijk zat ik niet meer te wachten op nog een Annabelle, maar dit concept zou best leuk kunnen zijn.
    The Nun ben ik erg benieuwd naar en als er nog een Conjuring 3 komt, zal ik hem zeker gaan zien.

    Beantwoorden

Plaats een reactie