‘Annabelle Comes Home’ verschijnt 6 november op dvd/bluray

Volgende week, 6 november, verschijnt de horrorfilm Annabelle Comes Home op Blu-ray, DVD en VOD. En omdat het vandaag Halloween is, gaan wij er alvast een paar verloten! (prijsvraag afgelopen)

Annabelle Comes Home | Officiële Trailer 1 NL | 27 juni in de bioscoop

Demonologen Ed en Lorraine Warren (Patrick Wilson en Vera Farminga uit The Conjuring films) hebben in hun kelder een duistere verzameling aangelegd, waaronder de helse pop Annabelle, die bezeten is door het kwaad. Terwijl Judy, de tienjarige dochter van de Warrens, rustig ligt te slapen, ontwaakt Annabelle de boze geesten in haar kamer. Er volgt een gruwelijke nacht…


Wat is jouw grootste poppennachtmerrie?

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
61 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Manouck
Manouck
4 jaren geleden

Omgeven worden door popen als je ze recht op zet de ogen open zijn en als ze liggen dicht zijn. En als je er op drukt dat ze mama zeggen en misselijkmakend lachen. Dat geeft me nacht merries

Anne Smink
Anne Smink
4 jaren geleden
Antwoord aan  Manouck

Ik werkte vroeger in de thuiszorg en kwam bij een echtpaar langs die van die porseleinen poppen spaarde, geen 10 geen 20 nee misschien wel 50 poppen staarde mij aan toen ik daar aan het werk was, nog nooit zo blij geweest dat ik naar huis mocht!

Nicole Wanten
Nicole Wanten
4 jaren geleden

Mijn grootste nachtmerrie met een pop is de dag dat mijn zoon de levensechte Chucky mee naar huis bracht en elke keer als ik naar hem ga zit die vervloekte pop mij aan te staren ….

Dennis
Dennis
4 jaren geleden
Antwoord aan  Nicole Wanten

Vroeger toen ik nog echt klein was, had mijn oma een kelder waar wij altijd speelden met het speelgoed van mijn moeder, oom en tante die daar nog steeds lagen. Ook was er een hoek in die kelder (natuurlijk slecht verlicht) waar alle poppen van mijn moeder en tante lagen opgeslagen. Het was een berg van oude poppen, plastic en porselein. Maar na jaren in een vochtige kelder te hebben gelegen waren ze allemaal aangetast en viezig geworden. Erg creepy zeg maar. Wij bleven er een beetje bij weg.

Totdat we er een keertje op zondagmiddag aan het spelen waren en wij de poppen zagen bewegen. We waren zo bang, het leek erop alsof de berg poppen totbleven kwam en ons zou gaan aanvallen (we waren nog kids he)
Ik, de oudste van het stel besloot om eens dichterbij te gaan kijken, maar nam wel een oude knuppel mee die ook in de kelder lag.
Met lood in de schoenen, en met mijn broers en nichtjes achter me (de helden) liep ik langzaam naar de poppen toe. Toen ik vlak bij was, werden de bewegingen stiller…
En op moment dat ik de knuppel in de berg poppen stak, sprong er ineens de kat van de buren uit de berg van poppen…
Wij schrokken ons allemaal het ongans, en hebben het er nog steeds over.
Dus vanaf dat moment heb ik iets met/tegen poppen

Yvonne van Moll
Yvonne van Moll
4 jaren geleden
Antwoord aan  Nicole Wanten

Mijn zoon kreeg een levensechte grote pop van mijn moeder (dertig jaar geleden), maar keer op keer kwam hij huilend zijn bed uit en vertelde dat de pop door zijn kamer liep. Ik heb samen met hem de pop aan de vuilnisman meegegeven. Hij sliep daarna als een roos.

Bert Vandenabeele
Bert Vandenabeele
4 jaren geleden
Antwoord aan  Yvonne van Moll

Toen ik nog een klein ventje was keek ik met mijn neef naar child’s play en ik was als de dood voor Chucky! Datzelfde jaar kreeg mijn broer (die bij mij in de kamer sliep) zo’n roodharige pop!… Dat heeft voor slapeloze nachten gezorgd!

Gilles
Gilles
4 jaren geleden

Uhm, zelf heb ik geen erge herinnering aan poppen maar van mijn vriendin mag ik geen Chucky good guy doll in huis halen. Er stond vroeger een pop van haar moeder op haar slaapkamer, daar kreeg ze nachtmerries van tot de pop weggenomen werd. Sindsdien wil ze geen poppen in huis.

Sigrid
Sigrid
4 jaren geleden
Antwoord aan  Gilles

Oude poppen met porseleinen hoofd vind ik zo eng. Heb altijd het idee dat er slechte geesten aan kleven. Zou ze ook niet in huis willen. Zou bang zijn dat ze zichzelf zouden verplaatsen of ineens hun hoofd zouden omdraaien ofzo

Arne Vandoorne
Arne Vandoorne
4 jaren geleden

Hoe eng Annabelle ook kan zijn, Chucky van Child’s Play blijft een echte nachtmerrie. Verdere films werden dan wel meer komedie dus Annabelle is een goede opvolger.

Yolande
Yolande
4 jaren geleden

Die pop van poltergeist dat vond ik eng , ik krijg altijd kriebels als ik naar kijk , brrrrr

Eva De Gieter
Eva De Gieter
4 jaren geleden

Nachtmerrie – uiteraard niet echt gebeurd
Pop van dochtertje die de plaats van mijn dochtertje inneemt en wij niets doorhebben. Kind zit ondertussen vast in de pop en probeert ons op verschillende manieren te waarschuwen, wij hebben niets door en zetten pop uiteindelijk bij het afval. De pop die zich voor doet als ons kind moord iedereen uit die voor ons iets zou betekenen.

Melanie Peeters
Melanie Peeters
4 jaren geleden
Antwoord aan  Eva De Gieter

De pop van Annabel is creepy! Ik heb helemaal niets met poppen ?

Andrew Sperwer
Andrew Sperwer
4 jaren geleden

Mijn (oudere) broer spaarde vroeger bouwdoospoppen (The Mummy, Frankenstein etc..) van Boris Karloff etc..
En als ik (als jongste) vroeg naar bed moest sneakte hij de kamer in zette al die poppen heel dichtbij bij het hoofdeinde van mijn bed, en dan vooral exact zo dat ik ze wel móést zien als ik mijn ogen open deed (…)

Thomas
Thomas
4 jaren geleden

Ik had vroeger een echte chucky pop, maar mijn zus verplaatste die altijd zonder ik het door had (met de bedoeling dat ik dacht dat die pop echt leefde) op een dag stond de pop aan de voordeur toen ik thuis kwam maar ging achter ons huis in het bos even plassen toen ik terug kwam had mijn zus stiekem een mes in de pop zijn hand gestoken! Het was afschuwelijk! Ik was 9jaar sinds toen geen poppen meer voor mij! Brrr

Brecht Billiet
Brecht Billiet
4 jaren geleden

Vroeger had ik een soort van soort van pop in mijn kamer en door het maanlicht die binnenkwam door het venster leken die ogen net echt en leken ze te draaien in mijn richting… Ik durfde haast niet meer te ademen, en trok mijn laken over mijn hoofd, om dan uiteindelijk te roepen naar mijn ouders dat ze die pop moesten wegnemen uit de kamer… Deze is dan op zolder beland, en nooit heb ik die nog onder ogen gekomen, brrr !!!

Jo
Jo
4 jaren geleden

Grootste nachtmerrie met een pop? Heb ik eigenlijk niet maar ik vind annabelle stiekem toch echt altijd wel heel creepy.

lucinda
lucinda
4 jaren geleden

mijn grootste nachtmerrie zou zijn dat mijn looppop(die ik al heb sinds ik 3 jaar was,dus best een dierbaar stuk),eerst stiekem haar ogen beweegt om te zien waar ik heen ga in huis,en me dan achterna komt lopen en me in een hinderlaag lokt

Maikel Frijters
Maikel Frijters
4 jaren geleden

Mijn grootste nachtmerrie met een pop zou een pop zijn die op Trump lijkt en tot leven kijkt. Mijn angst wordt dan huuuuuge!

Marloes
Marloes
4 jaren geleden

Een van m’n eerste dromen die ik me kan herinneren was als klein meisje en ik droomde over houten poppen. Niet alleen kwamen die tot leven, maar ze waren ook nog eens heel gemeen. Ik wist toen nog niet wat dromen waren en vond het doodeng.

Martijn van der Hoeven
Martijn van der Hoeven
4 jaren geleden

Mijn moeder had altijd een pop waarvan de ogen heen en weer bewogen als je haar oppakte.
De blik van deze pop was zo sinister dat je maar snel weg moest kijken.
De hele woonkamer was bezaaid met poppen. ?
Laatst liep de kat een andere pop omver met als gevolg dat het gezicht was gebroken. Het enige wat je ziet is een leegte met twee oogballen. Creepy.?

Thomas Van De Stolpe
Thomas Van De Stolpe
4 jaren geleden

Ik hou van poppen. Ik heb zelf een Chucky, Gizmo, Gremlin, en Saw Billy pop, die net zo groot zijn als in de films. En ik heb een heleboel horror Funko Pops. ??

Jeroen Aarts
Jeroen Aarts
4 jaren geleden

Ik heb zelf een stel Chucky poppen, waarvan er 2 kunnen praten. Mijn vriendin is absoluut geen fan van poppen, laat staan dat ze in de woonkamer staan. (stonden eerst in de slaapkamer) Toen er nog een in de slaapkamer stond begon deze rond een uur of 03:00 (toeval?!) opeens vanzelf te praten. “Hi, I’m Chucky. Wanna Plaaaay?!” Sindsdien toch maar even in een glazen vitrine gezet. En de batterijen er uit gehaald. Al even geen last meer van gehad, maar voor hoelang??

jacqueline de Waal
jacqueline de Waal
4 jaren geleden

Wauw ben heel erg benieuwd zijn alle vele films uitgekomen

Sander Hendriks
Sander Hendriks
4 jaren geleden

Mijn grootste nachtmerrie lijkt een beetje op a New Nightmare. Midden in mijn nacht door iets of iemand uit bed getrokken worden naar een helse droomwereld vol gevaar.
Letterlijk één van mijn eerste herinneringen is dat ik als klein kind op bed lag en een hand om mijn enkel voelde sluiten. Tot de dag van vandaag weet ik niet wat dat geweest is, mijn ouders zeiden dat het een knuffel moet zijn geweest die omviel…. maar ik weet zeker dat dat het niet was!

Bram
Bram
4 jaren geleden

Ik heb Billy the puppet van de Saw films.
Als ik in bed lig dan kijkt ie jou recht aan omdat ie wat schuiner naar beneden kijkt. Vind mijn vriendin niet zo leuk.
Soms valt ie ook midden in de nacht…dit is een schreeuw om hulp! D:
Het leeft

Niek van Middendorp
Niek van Middendorp
4 jaren geleden

Dat zijn dan die poppen uit “The Tommyknockers”. Een hele kamer vool knuffels, dan scheurt opeens de mond open en scherpe tanden laten zich zien en een akelig geschreeuw laat zich horen.

Erik
Erik
4 jaren geleden

Dat blijft ook bij/voor mij CHUCKY.
Die herinneringen dat als kleine jongen die film had gezien , en ook die pop in het stripboeken winkeltje te koop zag staan …
De gedachte dat het hele verhaal zich zo ook in Nederland zou kunnen herhalen wie die pop zou kopen …

Marco Beks
Marco Beks
4 jaren geleden

Ik heb vroeger nachtmerries gehad van Chucky uit Child’s play die vond ik echt creepy.En een neef van me probeerde me er vanaf te helpen maar dat werkte dus averecht.Hij had zo’n pop van Chucky en hij zei dat ik er eens naar moest komen kijken dan kon ik zien dat het niks engs was nouja toen na een tijdje dus gedaan en hij pakte de pop en inderdaad niet veel engs aan,totdat die ineens out of the blue begon te praten.Toen maanden niet meer bij m’n neef geweest haha

Janet Sietzema
Janet Sietzema
4 jaren geleden

Dat was Pino ik werd als kind ontzettend bang van dat rotbeest 🙁

Margo
Margo
4 jaren geleden

Een clown….. komt vanwege IT….

Margo
Margo
4 jaren geleden
Antwoord aan  Margo

De pop uit de film “Whatever Happened to Baby Jane”

Antoon
Antoon
4 jaren geleden

De pop voor reanimatie-oefeningen die in de kelder van onze lagere school lag…
Geen verdere toelichting nodig, toch?

Bea
Bea
4 jaren geleden

Geen persoonlijke ervaring, maar Chucky is voor mij de meest creepy pop.

Jean-Paul
Jean-Paul
4 jaren geleden

Ik heb geen poppennachtmerrie maar mijn zoon wel, namelijk clowns. De film IT stellen we nog maar even uit 😉

René
René
4 jaren geleden

Mijn eerste horrorfilm was Chucky en die vond ik behoorlijk scary.

rita
rita
4 jaren geleden

Mijn schoonmoeder was een echt klein Indonesisch vrouwtje en van haar kreeg ik ooit twee Wajang poppen. Nu heb je goede en kwade poppen, maar van deze kon ik dus echt niet meer slapen. Ze volgden mij met hun ogen. Er gebeurde ook vreemde dingen in huis, deuren die spontaan opengingen, planten die zomaar van plaats verhuisden……..ik werd banger en banger en heb ze uiteindelijk toch maar weer teruggegeven. Rust in huis

Joke P.
Joke P.
4 jaren geleden

Alle films waarin poppen voorkomen hebben iets heel engs,maar van de Chucky pop krijg ik spontaan de koude rillingen.

Laura
Laura
4 jaren geleden

Poppen zorgen sowieso voor nachtmerries met dat enge gestaar, zeker als ze zo’n half hangend oog hebben, een met dikke stift beschilderd gezichtje en iets te enthousiast afgeknipte haren…. brrrr

philip kraaiveld
philip kraaiveld
4 jaren geleden

Stripe van de film Gremlins vond ik heel eng

Harry reemsven
Harry reemsven
4 jaren geleden

Chucky
Dat kan niet griezelig genoeg.

Wendy van der Meij
Wendy van der Meij
4 jaren geleden

Ik heb een keer een pop bij iemand gezien en als je er langs liep leek het net of ze je met haar ogen overal heen volgde . Heel creepy.

Anna
Anna
4 jaren geleden

Het was bij mij niet echt een pop,Maar een boeddha beeldje met zo een dikke buik.Had daar een erge nachtmerrie van gekregen toen ik zes was.Droomde dat hij me aan het opeten was.Dat vergeet ik ook echt nooit meer.

Roy Knapen
Roy Knapen
4 jaren geleden

Ik werkte lang geleden in een platen en dvd winkel. Daar stond een pop van the King of Pop, Elvis Presley.

Ik dacht voortdurend dat er een klant in de winkel stond die me stond aan te staren.

Ik heb daar nog steeds nachtmerries over. Pop^2.

Sand
Sand
4 jaren geleden

Mijn schoonmoeder heeft soms zoveel make up op, om er nog iets van te kunnen maken…,als je dat ziet weet je gelijk dat Chucky en Annabelle hierbij in het niets vallen…..De engste pop ooit! Hopen op een klein gelukje dan maar!

Heleen Haarsma
Heleen Haarsma
4 jaren geleden

Mijn zoon heeft ooit een hele creepy, ‘chucky achtige’, pop met snoepkom gekocht. Die pop zette hij dan tijdens een film tussen de banken in en deed de bak vol met popcorn. Ik had natuurlijk helemaal geen trek meer en had continu het idee dat ik tijdens de film in de gaten werd gehouden door die pop…. brrrr!

Anja
Anja
4 jaren geleden

Mijn nachtmerrie met popen was vroeger mijn pop kwijt zijn en op het werk heb ik nu spookpoppen die ledematen missen. Best eng als je ze uit de speel goed bak vist

Sevda
Sevda
4 jaren geleden

Ik had vroeger een pop gekregen van mijn vader en die van mijn ouders op de hoek van mijn bed MOEST zitten ter decoratie, dat veroorzaakte nachtmerries en trauma’s, met opstaan van de pop en knipperende bewegende ogen :’-)

Dennis Visscher
Dennis Visscher
4 jaren geleden

vind sowiezo poppen niks

Els
Els
4 jaren geleden

Ik had vroeger een pop die geluid maakte, nou als dat midden in de nacht gebeurt zit je echt wel rechtop in bed hoor

Osman
Osman
4 jaren geleden

Een pop die tot leven komt en ineens achter je in de auto opduikt, zodat je hem via de binnenspiegel zie.

Sem
Sem
4 jaren geleden

Wat een toffe, spannende winactie ! Een pop die tot leven komt…. daar moet ik niet aan denken! Wat een eng idee, en zeker als ie er dan ook nog creepy uitziet. #ergstenachtmerrie

Dino Neutel
Dino Neutel
4 jaren geleden

ik speel nooit met poppen, maar die van mijn zusje vond ik altijd al eng.

Jaimy Meeuwissen
Jaimy Meeuwissen
4 jaren geleden

Mijn grootste nachtmerrie met een pop was toen ik als suprise een pratende Chucky pop kreeg en hij heel goed gelukt was.
Het idee om de pop in huis te hebben was erg Scarry??

Babette
Babette
4 jaren geleden

Mijn grootste poppennachtmerrie was toen ik als kind een pop vond in de speeltuin waar de ogen uit waren gehaald.

Huilend ging ik naar huis. Ik heb er nachten slecht van geslapen en wilde ook niet meer naar die speeltuin toe!

Gerjan Palm
Gerjan Palm
4 jaren geleden

Ik moest een pop haken of breien toen ik op de lagere school zat, dat is toch niks voor jongens van 10 jaar!

Carina
Carina
4 jaren geleden

Pff als kind zijnde een stukje van de it gezien destijds, vreselijk. Onlangs gingen met vriendinnen naar de nieuwe it film, bah mij niet gezien.

Anneliese
Anneliese
4 jaren geleden

Ik heb nooit een enge pop gehad, ik heb nog geen trauma mee gemaakt met poppen 🙂 🙂

GYH
GYH
4 jaren geleden

De ergste nachtmerries vroegerhad ik van de levende pop van kippenvel…

Indra
Indra
4 jaren geleden

Mijn moeder verzamelde vroeger antieke poppen. Ze waren echt eng en er was er één bij die de ogen naar links en rechts kon bewegen als ze opgepakt werd. Tijdens een middag alleen thuis voor de buis, voelde ik de spanning als ik de pop aankeek. Ze keek me recht aan. Ik liep er haastig voorbij om in de keuken een glas drinken op te halen. Toen ik de kamer in wilde lopen keek de pop mij vanuit die kant aan. Haar ogen waren van links (de kamer) naar rechts (de keuken) gedraaid. Ik schrok me rot, zette mijn glas op een tafeltje en rende het huis uit.

Dennis heikoop
Dennis heikoop
4 jaren geleden

Lang geleden toen ik een klein jochie was, heb ik IT stiekem mee zitten kijken met mijn ouders, toen ze er achterkwamen en baar bed stuurden en op mijn kamer kwam zat er in een stoel een grote knuffel,maar het was donker in de kamer en ik schrok mijn moeder riep toen DAAR ZIT DIE : IT !!! Geloof me ik heb nooit meer stiekem mee gekeken naar een film

chris de haas
chris de haas
4 jaren geleden

wakker worden en dromen dat chuckie naast je staat

61
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x