Annihilation: Eerste trailer The Southern Reach-verfilming

In 2014/2015 schreef Jeff Vandermeer drie boeken: Annihilation, Authority en Acceptance. De serie bekend als The Southern Reach werd direct een succes en Paramount kocht de rechten. Op 22 februari volgend jaar staat de release van ‘Annihilation’ gepland met acteurs Natalie Portman, Jennifer Jason Leigh, Gina Rodriguez, Tessa Thompson, Tuva Novotny en Oscar Isaac. De film is geschreven en geregisseerd door Alex Garland. De eerste trailer verscheen deze week:

Annihilation (2018) - Official Trailer - Paramount Pictures

Gebied X is al dertig jaar lang afgesloten van het continent. De eerste expeditie die ernaartoe ging, kwam terug met verhalen over een ongerepte wildernis. Geen enkel lid van de tweede expeditie keerde terug. De leden van de derde expeditie vermoordden elkaar uit. Van de elfde expeditie kwamen de leden terug als schimmen van zichzelf en ze stierven enkele maanden later aan een agressieve vorm van kanker.
In het eerste deel van de veelgeprezen The Southern Reach-trilogie, reist de lezer mee met de twaalfde expeditie..
De groep bestaat uit vier vrouwen: een antropologe, een landmeter, een psychologe en de verteller van het verhaal, een introverte, zeer intelligente biologe. Hun missie is om het terrein in kaart te brengen. Intussen moeten ze ervoor zorgen niet besmet te raken en het hoofd koel te houden, zeker als ze een mysterieuze topografische afwijking ontdekken. Maar het zijn hun eigen geheimen die uiteindelijk hun lot zullen bepalen.

Interessant artikel?

Plaats een reactie