Franse horror draait de rollen om in Anonymous Animals (trailer)

Van de Franse horrorfilm Anonymous Animals is nog veel in mysterieën gehuld, maar de brute trailer is veelbelovend!

Weinig is tot op heden prijsgegeven over het plot. Het enige dat we weten, is dat het een serie vignettes is (korte scénes die samen een sfeervol geheel neerzetten) waarin mensen als beesten behandeld worden door mensachtige wezens met dierenkoppen. De rollen tussen mens en dier zijn omgedraaid in een afgelegen gebied, waar de sfeer al snel vijandig wordt. Maar wie of wat zijn de mensachtige wezens?

ANONYMOUS ANIMALS 🎬 Official Trailer 🎬 Horror Movie 🎬 English HD 2022

De première van Anonymous Animals is deze maand op het SITGES International Film Festival, en is geschreven en geregisseerd door Baptiste Rouveure. Wat vind jij van deze bizarre trailer?

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
3 jaren geleden

Ik kan niet zoveel met deze trailer. Als deze cameravoering de hele film wordt volgehouden, dan zie je dus eigenlijk helemaal niets. De trailer is te snel gesneden en levert voor mij geen aanknopingspunten waar de film nu eigenlijk over gaat. Hij geeft mij in elk geval niet het idee dat ik deze film moet zien.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x