Franse horror draait de rollen om in Anonymous Animals (trailer)

Van de Franse horrorfilm Anonymous Animals is nog veel in mysterieën gehuld, maar de brute trailer is veelbelovend!

Weinig is tot op heden prijsgegeven over het plot. Het enige dat we weten, is dat het een serie vignettes is (korte scénes die samen een sfeervol geheel neerzetten) waarin mensen als beesten behandeld worden door mensachtige wezens met dierenkoppen. De rollen tussen mens en dier zijn omgedraaid in een afgelegen gebied, waar de sfeer al snel vijandig wordt. Maar wie of wat zijn de mensachtige wezens?

ANONYMOUS ANIMALS 🎬 Official Trailer 🎬 Horror Movie 🎬 English HD 2022

De première van Anonymous Animals is deze maand op het SITGES International Film Festival, en is geschreven en geregisseerd door Baptiste Rouveure. Wat vind jij van deze bizarre trailer?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Franse horror draait de rollen om in Anonymous Animals (trailer)”

  1. Ik kan niet zoveel met deze trailer. Als deze cameravoering de hele film wordt volgehouden, dan zie je dus eigenlijk helemaal niets. De trailer is te snel gesneden en levert voor mij geen aanknopingspunten waar de film nu eigenlijk over gaat. Hij geeft mij in elk geval niet het idee dat ik deze film moet zien.

    Beantwoorden
  2. Ja dat kan ik me wel voorstellen. Mij prikkelt het juist wel, hoop inderdaad dat er meer te zien zal zijn want de dierenkoppen lijken wel te bewegen en niet alleen een masker te zijn.. Maar ik hou wel van een beetje arty farty 😉

    Beantwoorden

Plaats een reactie