Schokkende beelden van maanmissie Apollo 18 (trailer)

Click here to display content from DailyMotion.
Learn more in DailyMotion’s privacy policy.

Apollo 18, there is a reason we've never gone back to the moonNa 17 missies werd officieel het Apollo-programma van de NASA in 1972 stopgezet wegens de hoge kosten en de geringe populariteit van de maanlandingen.

Maar nu zijn er beelden gevonden van een achttiende Apollo missie. De missie is lang geheim gebleven, de beelden geven een schokkend beeld van deze maanlanding, want wat de crew toen vond blijkt de echte reden dat we nooit meer naar de maan zijn gegaan…

Apollo 18 is een found-footage film in de lijn van The Blair Witch Project en Cloverfield, maar dan in de ruimte, op de maan en in de claustrofobisch kleine Apollo-raket.

De namaakdocu is geregisseerd door onbekende Gonzalo Lopez-Gallego in samenwerking met producent Timur Bekmambetov. De namen van de cast zijn vooralsnog niet bekend, maar naar verluidt gaat hier hier om relatief onbekende acteurs.

Apollo 18 staat inmiddels gepland voor 22 april in Amerika, een Nederlandse releasedatum in nog niet bekend en draait vanaf 12 mei in de Nederlandse zalen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

8 gedachten over “Schokkende beelden van maanmissie Apollo 18 (trailer)”

  1. Prima effecten, maar het verhaal interesseert me bar weinig. Vooral in de vorm van faux-documentaire. Hopelijk landen ze binnen tien minuten op de maan en biedt het verhaal meer dan de karrige premise die de trailer laat zien. Zoals je merkt ben ik wat pessimistisch betreffende deze film.

    Beantwoorden
  2. Bekmambetov nou dan kan het niet anders dan dat er waanzinnige special effect vondsten inzitten. Ik denk aan tegen een gebouw oprijden zoals in night and daywatchers. Overigens is er al eens een docu geweest in deze trend. Over of de Amerikanen daadwerkelijk op de maan waren geweest.

    Beantwoorden

Plaats een reactie