Menig arachnofoobs ergste nachtmerrie ‘Arachnado’ komt deze Thanksgiving

We hebben zoveel diverse soorten creeps in het land der horror: Geesten, zombies, monsters, psychopaten en andere slasher killers, maar voor veel mensen verbleken deze baddies in vergelijking met de nederige spin. Je weet wel, die achtpotige vrienden die in iedere huis, tuin en keuken wel te vinden zijn. De spin is voor vele een absoluut symbool voor angst en duisternis. Het is dan niet echt een verrassing dat er al een hoop horrorfilms over deze bijzondere geleedpotigen bestaan zoals Arachnophobia (1990), Kingdom of the Spiders (1977) en Eight Legged Freaks (2002).

Regisseur Dustin Ferguson (Ebola Rex, 2020; The Amityville Legacy, 2017) vond echter dat we nog niet klaar waren met spinnen in film. Via productiebedrijf SCS Entertainment komt deze Thanksgiving in de Verenigde Staten Arachnado uit op de streamingdiensten en dvd. Het plot? Spinnen in een tropische cycloon onderweg naar Los Angeles. Dat is alles wat er tot nu toe bekend is en eerlijk gezegd is meer ook niet nodig. De film borduurt prettig verder op de niche markt die Sharknado (2013) en andere B-film ‘creature features’ voor zichzelf hebben gemaakt de afgelopen jaren. Details over of de film ook dit jaar nog in Nederland te kijken is zijn er helaas nog niet.

Kijk hieronder de trailer voor Arachnado:

ARACHNADO Official Trailer (2020) Spider Tornado Movie HD

Wat vind jij van dit soort ‘B’ sciencefiction en monsterfilms?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Menig arachnofoobs ergste nachtmerrie ‘Arachnado’ komt deze Thanksgiving”

  1. Sharknado met spinnen? Lol. Sharknado is zo’n typische guilty pleasure film. Zelfs sommige vervolgen zijn door hun absurdisme nog leuk. Deze film volgt precies dit concept zo te zien. Cheesy CGI, houterig acteerwerk en grote spinnen. Sign me up! 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie