Army of Darkness Furious Road: Mens en monster werken samen in comic

Ashley “Ash” Williams krijgt voorlopig geen rust van de Deadites. Naast de tv-serie Ash vs Evil Dead komt Dynamite Entertaiment met de volgende Army of Darkness stripserie, Army of Darkness; Furious Road.

Evil Dead - Army of Darkness - Comic20 jaar in de toekomst en de wereld is verslagen door een invasie van Deadites. De laatste restjes van de mensheid hebben zich verscholen in Lansing, Michigan, die nu toepasselijk “Alive” wordt genoemd. Maar niet alleen mensen, maar ook monsters strijden tegen de Deadites. Deze twee groepen zijn gedwongen samen te werken om te overleven.

De enige kans op overwinning op de Deadites is de bewaker van de beruchte Necronomicon Ex-Mortis, Ashley “Ash” Williams. Samen met een groepje van mensen en monsters, waaronder het monster van Frankstein, Dracula’s dochter en de heks Heckuba, gaan ze op de missie om de Deadites terug te sturen naar de hel.
Maar eerst moeten ze de kwaadaardige tweeling van Ash verslaan, de Army of Darkness, een weerwolven biker bende, Dracula zelf en zijn bruiden en Ash z’n eigen Murder-Mobile.

Het verhaal komt van Nancy A. Collins (Jason vs. Leatherface, Predator: Hell Come A Walkin) en de tekeningen van Kewber Baal (Jennifer Blood). De serie zal verschillende covers bevatten van de hand van o.a. Tyler Crook (Harrow County) en Francesco Francavilla (Afterlife with Archie)

Deze vijfdelige serie is verkrijgbaar vanaf 6 april.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie