Ash vs Evil Dead Funko Pop!s en dvd-release

ash vs evil dead - seizoen 1
Eén van de horrorseries die ik mis op de Nederlandse tv en/of streamingdiensten in Ash vs. Evil Dead. Goed nieuws voor medeliefhebbers van cultheld Bruce Campbell, de seizoen 1 van de serie is vanaf 14 december te koop op bluray of dvd.

Ash vs. Evil Dead is de nieuwe comedy horror hit uit Amerika. De tv-serie is het vervolg op de Evil Dead-trilogy. Ash Williams heeft een onvolwassen lifestyle en woont op zichzelf in een caravan in het bos. Nietsvermoedend ontwaakt Ash na het lezen van het dodenboek een demon. Deze Kandarian demon brengt een reeks nieuwe plaag met zich mee. Het is aan Ash om het kwaad te bestrijden.

Ash vs Evil Dead Funko Pop!

In Amerika is echter al het tweede seizoen begonnen en zelfs een derde aangekondigd. Met het succes van de serie heeft ook Funko besloten de hoofdpersonages te omarmen en in het populaire vinyl te gieten. Vanaf november zijn de volgende Funko Pop!s verkrijgbaar:

Ash Williams Funko Pop
Asley Williams
Kelly Maxwell - Ash Evil Dead - Funko Pop
Kelly Maxwell

Pablo Simon Bolivar - Ash Evil Dead - Funko Pop
Pablo Simon Bolivar

Ruby Knowby - Ash Evil Dead - Funko Pop
Ruby Knowby

Eigenlijk heb ik met mezelf afgesproken dat ik nooit Funko Pop!s koop, ze mogen alleen bij mij naar binnen als cadeautjes, maar zal ik dan toch een uitzondering maken?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie