Ash vs Evil Dead: de eerste teaser en poster

Ash vs Evil Dead | Graphic Tease | STARZ

Ash is back, in de herfst van dit jaar gaat de Amerikaanse tv-zender Starz de nieuwe 10-delige serie ‘Ash vs. Evil Dead’ uitzenden. Bruce Campbell keert hierin terug als het legendarische personage Ash!
Niet alleen keert Bruce Cambell terug als acteur, hij is samen met Sam Raimi en Rob Tapert uitvoerend producent, Craig DiGregorio zal de showrunner zijn voor de half uur durende afleveringen die in Australië opgenomen zullen worden.

Ash heeft na zijn avonturen met de kettingzaag de afgelopen 30 jaar voornamelijk geprobeerd zijn verantwoordelijkheid te ontlopen en de terrors van de Evil Dead voornamelijk te vergeten. Maar wanneer een Deadite plaag dreigt de mensheid te vernietigen, moet Ash wel het gevecht met de demonen aan gaan. Het lot heeft daarin geen plan op de ‘held’ vrijuit te laten gaan.

Naast Bruce (Ash Williams) bestaat de cast uit Lucy Lawless (Ruby), Jill Marie Jones (Amanda Fisher), Ray Santiago (Pablo Simon Bolivar) en Dana DeLorenzo (Kelly Maxwell). De eerste aflevering wordt geregisseerd door Sam Raimi en is geschreven door hemzelf en Ivan Raimi.

Ash versus The Evil Dead
Op dit moment is niet bekend anneer de serie precies wordt uitgezonden en of deze ook in Nederland te zien is. Wat vinden jullie van Bruce’s terugkomst als Ash?

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
joeke knijft
joeke knijft
8 jaren geleden

Yea!!!Te gek nieuws!

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x