Ash vs Evil Dead: de eerste teaser en poster

Ash vs Evil Dead | Graphic Tease | STARZ

Ash is back, in de herfst van dit jaar gaat de Amerikaanse tv-zender Starz de nieuwe 10-delige serie ‘Ash vs. Evil Dead’ uitzenden. Bruce Campbell keert hierin terug als het legendarische personage Ash!
Niet alleen keert Bruce Cambell terug als acteur, hij is samen met Sam Raimi en Rob Tapert uitvoerend producent, Craig DiGregorio zal de showrunner zijn voor de half uur durende afleveringen die in Australië opgenomen zullen worden.

Ash heeft na zijn avonturen met de kettingzaag de afgelopen 30 jaar voornamelijk geprobeerd zijn verantwoordelijkheid te ontlopen en de terrors van de Evil Dead voornamelijk te vergeten. Maar wanneer een Deadite plaag dreigt de mensheid te vernietigen, moet Ash wel het gevecht met de demonen aan gaan. Het lot heeft daarin geen plan op de ‘held’ vrijuit te laten gaan.

Naast Bruce (Ash Williams) bestaat de cast uit Lucy Lawless (Ruby), Jill Marie Jones (Amanda Fisher), Ray Santiago (Pablo Simon Bolivar) en Dana DeLorenzo (Kelly Maxwell). De eerste aflevering wordt geregisseerd door Sam Raimi en is geschreven door hemzelf en Ivan Raimi.

Ash versus The Evil Dead
Op dit moment is niet bekend anneer de serie precies wordt uitgezonden en of deze ook in Nederland te zien is. Wat vinden jullie van Bruce’s terugkomst als Ash?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Ash vs Evil Dead: de eerste teaser en poster”

Plaats een reactie