Awards voor Supernatural en American Horror Story

Sam en Dean Winchester - Supernatural 7Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en de eerste twee grote awardshows zijn alweer geweest; de publieksprijzen People’s Choice Awards en de door een jury verdeelde Golden Globes. Ondanks de vele nominaties in het horrorgenre komt alleen de serie Supernatural als winnaar uit de bus bij de People’s Choice Award 2012. De enige genomineerde voor de Golden Globes Awards 2012 in het horrorgenre was American Horror Story, en deze serie wint er één.

Supernatural wint twee awards, in de categorie Favorite Sci-Fi/Fantasy show en Favorite network tv drama. Voor de rest valt ons op dat True Blood ondanks de vele nominaties geen award wint en ook Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides wint geen award, het veel populairdere Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 wint in die categoriën.

American Horror StoryDe enige horrorserie die genomineerd is voor de Golden Globe Awards 2012 was American Horror Story in twee categoriën. Jessica Lange won een Golden Globe Award in de categorie Best performance by an actress in a supporting role in a series, mini-series or motion picture made for television, helaas won American Horror Story geen Golden Globe voor de beste televisieserie.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie