Being Human seizoen 3 en remake

Being Human, de Britse comedy-dramaserie over een geest, weerwolf en een vampier die een normaal menselijk leven proberen te leiden, begint aanstaande zondag aan het derde seizoen op BBC3.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Er8gpUMXNeI?rel=0&w=618&h=377]

In Nederland wordt de serie op FOXlife uitgezonden en is inmiddels bij aflevering 7 van seizoen 2 belandt. Maar een woordvoerder van de zender liet weten dat het nog niet bekend is wanneer het derde seizoen bij FOXlife te zien zal zijn.

Hoewel de serie nog erg jong is, komt er vanuit Noord-Amerika nu al een remake, welke sinds gisteravond bij de Amerikaanse Syfy wordt uitgezonden. Het verhaal en de types zijn grotendeels hetzelfde, alleen speelt het zich nu af in Montreal. Bij Syfy Benelux liet men weten dat ze op dit moment nog geen plannen hebben om de serie hier uit te zenden.

Being Human - Syfy

De Britse serie Being Human wordt op dit moment uitgezonden door FOXlife (uitzendingen). Sommige aanbieders van digitale televisie bieden de zender BBC3 aan, Being Human seizoen 3 start daar zondag 23 januari om 22.00u (uitzendingen).

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Being Human seizoen 3 en remake”

 1. Gave trailer. Misschien toch maar eens gaan kijken. Raar dat er nu al een remake van wordt gemaakt. Is ook bekend waarom? Slaat het in Amerika niet aan en denken ze dat het dat in een andere vorm wel zal doen?

  Beantwoorden
  • Waarom een remake, iedereen vraagt het zich af. Ik las tweets dat best veel mensen de remake wel konden waarderen.

   Ik volg in ieder geval de FOXlife/BBC versie. 🙂
   Ben sowieso vaker blij met BBC3, fijne zender

   Beantwoorden

Plaats een reactie