Tim Burton-bar opent in New York

Tim Burton. Wie kent hem niet? De man verantwoordelijk voor heerlijke, vreemde films als; The Night Before Christmas, Edward Scissorhands, Sweeney Todd, Sleepy Hollow en natuurlijk Beetle Juice. Die laatste was inspiratie voor een heuse Tim Burton bar die sinds april 2016 zijn deuren heeft geopend in de East Village in New York.

Edward BurgerhandsEigenaren Zach Neil en Brian Link opende in 2015 al de ‘Stay Classy’ bar in New York, een ode aan Will Ferrell. Dit jaar opende ze ‘Beetle House’ een ode aan hun andere held: Tim Burton. In de bar vind je allerlei memorabilia van Tim Burton en zijn films. Je wordt bediend door karakters uit de Tim Burton-films, zoals Betelgeuse. En natuurlijk staan er alleen maar bijzondere dingen op het menu. Lest je dorst bijvoorbeeld met een Beetle Juice of ga voor Edwards lemonade. Fan van Nightmare Before Christmas? Dan moet je zeker een ‘This is Halloween’ cocktail proberen, die bestaat uit fireball pompoenlikeur, appelcider, kaneellikeur, appellikeur en gingerbeer. Trek? Begin met wat Butchers Stew en probeer daarna de Sweeny Beef. Of misschien heb je toch liever de Veggie Corpse Burger?

Beetle House New York

Mocht je binnenkort in New York zijn en een kijkje willen nemen bij Beetle House? Vergeet het maar. De nieuwe creatie van Zach en Brian is nu al zó populair dat ze tot september 2016 zijn volgeboekt. Als je er heen wilt dan moet je dus op tijd reserveren.

Overigens is er bij het tot stand komen van Beetle House geen samenwerkingsverband aangegaan met Tim Burton. Zach en Brian zijn gewoon fans van Burton en eren hem met dit café. Op hun website geven ze dan ook aan dat ze niet samenwerken met Burton, Warner Brothers of andere filmstudio’s. Wat Tim Burton en Warner Brothers hier zelf van vinden zal nog bekend moeten worden. Tot dan kunnen fans in ieder geval lekker genieten van Beetle House

Tim Burton bar in NYC

Hanneke Boon

Ik ben Hanneke, creatief, sportief, gek op dieren, natuurlijke producten, alles wat glittert en.. Horror! Bij de Nachtvlinders ben ik vrijwillig redacteur, ik hoop zo mijn schrijven te verbeteren en een steentje bij te dragen aan Nederlands grootste Horrorblog! Website: http://www.hannekeboon.nl

Plaats een reactie