Nieuwe ‘Beetlejuice goes Hawaiian’ geruchten

Tim Burtons Beetlejuice uit 1988 wacht al jaren op een vervolg, een script is al in 1991 geschreven, maar de film kwam er nooit. Toch vandaag weer aandacht voor het vervolg.

Geena Davis (speelde Barbara Maitland in Beetlejuice) vertelt in een interview met moviehole dat ze hoopt dat de geruchten rond Beetlejuice 2 uitkomen, het lijkt haar fantastisch om hierin weer mee te spelen. Davis vraagt zich hierbij wel af of geesten ouder worden, of zou ze er samen met Alec Baldwin uit moeten zien zoals 20 jaar terug?

beetlejuice - tim burtonOverigens heeft ze recent zelf niks vernomen van Beetlejuice 2, maar zal Tim Burton vragen hoe het ermee staat. Tja, ze is op dit moment niet de enige die iets van Burton wil, dus voorlopig zal Beetlejuice 2 er niet komen…

Beetlejuice kwam in 1998 uit, aan de hand van het succes werd een tekenfilmserie gemaakt tussen 1989 en 1991. In 1990 werd Jonathan Gems ingehuurd om een script te schrijven voor Beetlejuice, van het verfilmen kwam het niet. Er is nog een paar keer geprobeerd om het project op te starten in 1991, in 1993 en in 1996.

Hoofdrolspeler Michael Keaton sprak in 2005 al met Tim Burton dat hij graag de rol van Beetlejuice opnieuw vervult. Hoewel Warner Bros in 2006 aankondigde dat Beetlejuice mogelijk een vervolg kreeg op homevideo is er nogsteeds geen film.

Beetlejuice goes Hawaiian

Het verhaal volgt de familie Deetz die verhuist naar Hawaï, waar Charles een resort bouwt. Ze ontdekken al snel dat het bedrijf komt op de begraafplaats van een oude Hawaïaanse Kahuna. De geest komt terug uit het hiernamaals en veroorzaakt problemen. Daarnaast wordt Beetlejuice een held door het winnen van een surfwedstrijden met magie.

Interessant artikel?

2 gedachten over “Nieuwe ‘Beetlejuice goes Hawaiian’ geruchten”

  1. Hmmm, volgens mij moeten ze Beetlejuice lekker met rust laten. Ik vond de eerste erg leuk, maar waarom op herhaling gaan als er nog zoveel nieuwe verhalen te vertellen zijn. Burton baseert zich de laatste tijd veel op andermans werk, en zou dan nu zijn eigen oeuvre moeten gaan plunderen? Lijkt me geen fris idee.

    Beantwoorden

Plaats een reactie