Being Human s2 en boeken

De BBC serie Being Human gaat vanavond met het tweede seizoen beginnen op BBC3. De drama-comedy serie Being Human gaat over een vampier Mitchel, weerwolf George en een geest Annie die een gewoon menselijk leven willen leiden.

De vreemde professor Jaggat en de kille Kemp zijn hun grootste problemen, fundamentalistische christenen die het bestaan van weerwolven, geesten en vampieren hebben ontdekt en met ze willen experimenteren of eigenlijk gewoon uitroeien.

BBC Being Human seizoen 2

De serie, die ik eigenlijk niet kende, is een van BBC’s meest bekeken programma’s op internet. Naast het begin van het tweede seizoen, meldt de BCC dat er ook plannen zijn voor een derde seizoen. Voorlopig dus zeker voldoende.

Mocht dat niet genoeg zijn, of je kunt geen BBC3 ontvangen, dan kun je vanaf begin februari drie Being Human boeken kopen. De DVD met seizoen 1 én 2 is pas vanaf maart te verkrijgen.

Ik moet zeggen dat ik na het kijken van de pilot van de serie zeker geïnteresseerd ben geraakt, al is het even wennen aan de heerlijke Britse accenten en vind ik het nog moeilijk te bepalen welke kant het verhaal opgaat.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Being Human s2 en boeken”

Plaats een reactie