Bekijk de trailer van ‘The Call’ met Tobin Bell en Lin Shaye

De hoofdrollen in de nieuwe horrorfilm The Call worden vertolkt door twee acteurs die in twee van de meest iconische horrorfilmreeksen van de afgelopen decennia hebben gespeeld: de Insidious-films (2010-2018) en de Saw-films (2004-heden). Tobin Bell speelde de beruchte schurk John Kramer, ook wel bekend als de Jigsaw Killer, in Saw en Lin Shaye speelde spirituele Elise Rainier die met geesten kan communiceren in Insidious. Twee karakters die haast niet verder van elkaar af zouden kunnen staan. Shaye en Bell spelen nu dus in de nieuwe film van de producent van Final Destination (2000-2011).

In The Call moeten vier vrienden een nacht overleven in het huis van een mysterieus koppel nadat een geintje van hen iets te ver is gegaan. De vrienden krijgen één telefoontje (one call) en moeten zestig seconden aan de lijn blijven om te overleven. Het verhaal speelt zich af in de herfst van 1987. Het koppel wordt gespeeld door Bell en Shaye. Hieronder kun je de trailer bekijken.

THE CALL Official Trailer – Starring Lin Shaye, Tobin Bell & Chester Rushing – In Theaters Now

Zoals eerder vermeld, is Jeffrey Reddick de producent van The Call. Timothy Woodward Jr. regisseert de film en Patrick Stibbs verzorgt het script. De filmmakers zijn vooral bekend van B-horrorfilms (en gezien de trailer vrees ik dat The Call ook niet tot de crème de la crème van horror zal gaan behoren, maar misschien zit ik wel helemaal fout).

De film verschijnt op 2 oktober in Amerikaanse bioscopen. Wanneer de film in Nederlandse bioscopen gaat draaien, is nog niet bekend.

Wat vind jij van de trailer? Heb jij zin om Tobin Bell en Lin Shaye in deze horrorfilm te gaan bewonderen?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Bekijk de trailer van ‘The Call’ met Tobin Bell en Lin Shaye”

  1. De trailer is inderdaad zo, zo.
    Maar als hij hier in de bios komt ga ik hem uiteraard toch gewoon kijken. Dat is het grote voordeel van een moviepass 😉

    Beantwoorden

Plaats een reactie