Altijd al eens een bezoekje willen brengen aan een Spirit Halloween winkel? Bekijk dan hier de trailer van ‘Spirit Halloween: The Movie’

spirit-halloween-the-movie-trailer

De trailer van ‘Spirit Halloween: The Movie‘ sluit je ’s nachts op in een Spirit Halloween-winkel! Maak je op voor een kindvriendelijke horrorfilm met Spirit Halloween-personages als Buzzsaw, Nightcrawler en Mr. Dark.

Animatronics van Spirit Halloween

Spirit Halloween is één van de bekendste en grootste winkelketen in Amerika op het gebied van horror- en halloween-decoraties, kostuums, props en accessoires. Zij verkopen animatronics die nu worden gebruikt als personages in Spirit Halloween: The Movie.

De Buzzsaw is een man die een overall draagt en een wit overhemd met een cirkelzaag en een hamer als handen.

De Nightcrawler lijkt op een demonische figuur in een zwarte mantel op handen en voeten, met een vervormd gezicht met een langwerpige kaak, gekartelde tanden en pupilloze ogen.

Mr. Dark lijkt op een skelet met rode ogen in een zwarte mantel.

Cast & Crew

Spirit Halloween: The Movie wordt geregisseerd door David Poag en geschreven door Billie Bates. Met in de hoofdrollen Rachel Leigh Cook, Christopher Lloyd, Marla Gibbs, Jaiden Smith, Donovan Colan, Dylan Frankel, Marissa Reyes en Brad Carter.

In de film..

Wanneer een Spirit Halloween winkel wordt geopend in een verlaten stripwinkelcentrum, wagen drie middelbare schoolvrienden die denken dat ze trick or treat zijn ontgroeid, het aan om de nacht door te brengen in de winkel op Halloween-avond. Maar ze ontdekken al snel dat de winkel wordt achtervolgd door een boze boze geest die de griezelige animatronic-personages heeft bezeten. De kinderen zullen een spannend en spookachtig avontuur moeten beginnen om de nacht te overleven en te voorkomen dat ze zelf bezeten raken.

Releasedatum en trailer

Spirit Halloween: The Movie draait vanaf 11 oktober in de Verenigde Staten. Over een Nederlandse release is nóg niets bekend. Hiervan houden we je uiteraard op de hoogte.

SPIRIT HALLOWEEN: THE MOVIE Official Trailer Teaser (2022)

Laat ons weten of je deze toevoegt aan je kijklijst!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie