Beklemmende trailer Vivarium

Zojuist komt de trailer voorbij van de vreemde horrorfilm Vivarium. De film komt uit handen van regisseur Lorcan Finnegan en schrijver Garret Shanley, het duo leverde drie jaar geleden met Without Name een evenzo bijzonder horror af.

Een jong stel zoekt uit nieuwe woning. Tijdens hun zoektocht komen ze een vreemde makelaar tegen en hij laat hen een evenzo vreemd huis zien. Ze hebben geen interesse en willen naar huis rijden. Echter; hoe ze ook rijden, ze komen steeds terug bij huisnummer negen. Als ze uitstappen vinden ze voor het huis een doos met een begeleidend briefje: “Raise the child and be released”.

Vivarium Official Trailer (2020) - Jesse Eisenberg, Imogen Poots

De hoofdrollen in Vivarium zijn voor Imogen Poots en Jesse Eisenberg, waarbij het kind door Senan Jennings en Eanna Hardwicke wordt gespeeld.

Het blijkt dat de film afgelopen jaar al op het Leids Film Festival heeft gedraaid. Wanneer deze horrorfilm Vivarium weer in Nederland te zien is, is nog niet bekend.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x