Ben jij klaar voor A Christmas Story From Hell?

christmas story from hell

Hou jij ook van deze tijd van het jaar? Dat je in spellen cadeau-gooiende demonen moet zien dood te maken, om daarna het hoofd te bieden aan zwermen dodelijke, vliegende surprises? En het liefst in virtual reality? Dan heb ik goed nieuws voor je.

Hak, schiet en zaag jezelf door 4 lagen hel in dit over-the-top-kogel-festijn VR spel A Christmas Story From Hell. Daal namens God af naar de krochten van de hel om op zoek te gaan naar verloren speelgoed. Dit doe je niet ongewapend, je kan jouw wapens uitkiezen en opwaarderen in Heaven’s Armory voordat je vertrekt. Die wapens heb je hard nodig om alle cadeautjes gooiende demonen van je af te houden. En de cadeautjes zijn hard.

christmas story from hell

Dit virtual reality spel van ontwikkelaar Mad Donkey Entertainment komt 16 december naar PC. Je kan het vast reserveren op Steam zodat je een seintje krijgt wanneer het beschikbaar is. Heb jij een vr-bril en zo ja, welke? Zie jij ook zo uit naar deze vreselijk slechte, maar oh zo bevredigende knaller?

A Christmas Story From Hell VR Teaser

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie