´Bendy and the Ink Machine´ komt naar consoles + release final chapter

Eerder dit jaar kondigde Rooster Teeth Games aan dat de duistere game Bendy and the Ink Machine ook voor consoles, de Xbox One, PS4 en Nintendo Switch, verschijnt. Wanneer dit spel naar deze consoles komt zal het een extra hoofdstuk bevatten!

BIG BENDY NEWS! 😀 | Bendy and the Ink Machine

Bendy and the Ink Machine is een episodisch, first-person puzzel horrorgame. Je speelt het spel als Henry, een gepensioneerd cartoon tekenaar uit 1966. Op een dag krijgt hij een uitnodiging van Joey Drew Studios Inc. of hij op bezoek wil komen. Eenmaal aangekomen in de studio van Joey Drew ziet hij de meest vreselijke dingen. De cartoons komen tot leven en Bendy, een van de karakters, zal je de stuipen op het lijf proberen te jagen

De eerste vier hoofdstukken waren al beschikbaar op Steam.

  • Chapter 1: Moving Pictures = gratis
  • Chapter 2: The Old Song =  €4,99
  • Chapter 3: Rise and Fall = €4,99
  • Chapter 4: Colossal Wonders = €4,99

Voor de spelers die chapter 2 t/m 4 al hebben gekocht zal het nieuwe hoofdstuk: Chapter 5 –  The Last Reel, gratis zijn! Voor wie deze chapters nog niet heeft koop hier dan de Bendy and the Ink Machine (BATIM) bundel  (Chapter 2 + Chapter 3 + Chapter 4) voor maar €11,97 en ontvang 26 oktober, chapter 5 gratis!

Hieronder is de nieuwste trailer van het spel te zien. Hierin worden de eerste beelden getoond van het vijfde hoofdstuk wat toegevoegd gaat worden. Helemaal aan het einde van de trailer zien we ook voor het eerst de releasedatum.

"Bendy and the Ink Machine: Chapter Five" - Reveal Trailer 2018

Bendy and the Ink Machine is vanaf 26 oktober 2018 beschikbaar op PS4 en Xbox One, nadat het vijfde en laatste hoofdstuk wordt uitgebracht. De releasedatum voor de Nintendo Switch zal zijn op 20 november. Of er ook een fysieke versie van het spel komt is nog niet bekend.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie