Bondgirl in nieuwe House of Netherhorror productie P.O.V.

Berenice Marlohe Skyfall Bond Girl
Bérénice Marlohe, Skyfall Bondgirl

Afgelopen week werd in Cannes bekend gemaakt dat ons eigen House of Nederhorror, van Mr Horror himself Jan Doense, samen met het Ierse Fantastic Films de nieuwe horrorfilm ‘P.O.V.’ gaat produceren.

P.O.V. vertelt het verhaal van Dana Milgrom die bij een bijna fataal auto-ongeluk volledig verlamd raakt. Eenmaal in het ziekenhuis raakt Dana ervan overtuigd dat een kwade entiteit daar aanwezig is die het op haar heeft voorzien en haar wilt doden. Haar familie gelooft dat een inzinking beleeft en wuift haar zorgen weg. Dana blijft de angst behouden komt er al snel tot de conclusie dat niet alleen zij maar ook haar dierbaren een prooi zouden kunnen zijn.

Gisteren is bekend gemaakt dat de Franse actrice Bérénice Marlohe de rol van Dana Milgrom op zich gaat nemen. Hoewel Marlohe misschien bij ons toch voornamelijk bekend als de Bondgirl Severine uit Skyfall heeft zij al vele Franse tv- en filmproducties op haar naam staan.

Het filmen van P.O.V. zal later dit jaar plaatsvinden in Ierland en op verschillende plekken in het Verenigd Koningrijk onder de regie van Dennis Bartok die ook verantwoordelijk is voor het script.
House of Netherhorror

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Bondgirl in nieuwe House of Netherhorror productie P.O.V.”

Plaats een reactie