Bestemming Bereikt! Korte Nederhorror nu online!

Het is Halloween en wat is nu een betere tijd om je korte horrorfilm op youtube te knallen? Trots lieten de makers van Bestemming Bereikt ons weten dat hun productie nu voor iedereen is te zien!

bestemming-bereikt

De stoere politieagent Johan van de Veer schrikt op een nacht wakker in zijn dienstauto door twee kwajongens die het communicatiekanaal verstoren. Als de kwajongensstreek omslaat in een serieuze noodkreet, wordt de verbinding verbroken en verkeren de jongens in nood.

Johan probeert tevergeefs weer contact te leggen met de jongens. Als Johan’s navigatiesysteem door een onverklaarbare reden de oude bioscoop als locatie aangeeft, besluit Johan een kijkje te gaan nemen.

Als hij de bestemming heeft bereikt en de bioscoop in gaat, wordt terugkeer naar zijn oude vertrouwde leven nooit meer mogelijk. Terwijl de kwajongensstreek ruimte maakt voor een psychisch spel tussen leven en dood, maakt zijn stoerheid voor het eerst ruimte voor leven in doodsangst.

Korte Horror Film - Bestemming Bereikt
Wat vinden jullie van deze short?
Sterren: 0


Bestemming Bereikt is geschreven door Marvin Faré en geregisseerd door Ivar Tillema. De rollen zijn verdeeld onder Jos Smit, Romy van der Vaart, Niels Kuil, Rocco Hidma, Corstiaan Smorenburg en Marjolein Van Panhuys. Producenten; Manon Zwaan en Anne Perine.

Nieuwsgierig naar meer materiaal en behind the scenes? Check de facebook-pagina!
Happy Halloween!

Meer korte films? Kijk een willekeurige uit ons archief

Interessant artikel?

Plaats een reactie