Beta Mortal Shell nu te spelen

Vorige maand schreef ik over een gesloten beta die eraan zit te komen van de nieuwe game Mortal Shell van Cold Symmetry. De vraag is schijnbaar zo groot naar een key, dat de makers nu besloten hebben om de beta per direct publiekelijk toegankelijk te maken.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

In de beta krijg je toegang tot twee van de vier zogeheten Shells uit het spel. Verder zijn er geen spoilers van het verhaal, ze houden het nog even geheim. Ook kan je nog niet het hele spel verkennen, de spelwereld is afgeschermd. De beta is serieus moeilijk, maar de doorgewinterde Souls-fanaat moet het naar eigen zeggen in een uurtje doorgespeeld hebben.

In Mortal Shell ben je constant op zoek naar Nectar, een goedje wat delen van jouw vergaarde harnas, je Shell, versterkt. Je vijanden willen dit goedje ook. Dit alles is overgoten met een typisch Dark Souls-achtige saus en dito moeilijkheidsgraad. Smullen geblazen dus.

Mortal Shell - Official Announcement Trailer

De game komt in het derde kwartaal van dit jaar en naast PC ook naar Xbox One en PS4, maar voor de consoles is geen beta beschikbaar.

Interessant artikel?

Plaats een reactie