‘Betrayer’ nieuwe duistere game van F.E.A.R.-ontwikkelaars

Een team van game-ontwikkelaars dat voor Monolith heeft gewerkt aan Shogo: Mobile Armour Division, No One Lives Forever en de eerste F.E.A.R.-game zijn onder de nieuwe ontwikkelstudio Blackpowder Games bezig aan de duistere game ‘Betrayer’. Deze nieuwe game wordt door de studio zelf gefinancierd.

Betrayer game

‘Betrayer’ is een first person actie-adventure game die je meeneemt naar de Nieuwe Wereld aan het begin van de 17e eeuw.

Het jaar is 1604. Je bent uit Engeland komen varen en verwacht aab de kust van Virginia een kolonie aan te treffen die mankracht kan gebruiken. In plaats daarvan, vind je spoken en mysteries. Welke onheil heeft het land verwoest en het leven eruit onttrokken? Waar zijn de kolonisten en de stammen die hier woonden? En wie is de vreemde, stille rode vrouw, die je vanuit het verre helpt?

Je doel zal zijn om het mysterie van deze plek op te lossen en de overlevenden te redden, terwijl verdorven veroveraars en beklemmende schaduwen je volgen.

De game heeft een drie kleuren stijl (zwart-wit-rood). ‘Betrayer’ zal 14 augustus via Steam Early Acces voor $15 verkrijgbaar zijn, waar je door te gamen feedback levert aan de ontwikkelaars. Wanneer de game via andere wegen wordt uitgegeven is nog niet bekend.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bKCqIYa8fiA

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “‘Betrayer’ nieuwe duistere game van F.E.A.R.-ontwikkelaars”

Plaats een reactie