Beware (trailer) horrorfilm van Jason Daly

Beware: een Jason Daly filmHet dorpje Shady Grove kent veel duistere verhalen (what’s in a name), waaronder het sadistische verhaal over Shane.

Een jongen die behoorlijk werd gemarteld en uiteindelijk met ketting vastgebonden en achtergelaten aan een boom. Shane overleefde tijden en wist uiteindelijk te ontsnappen, volgens de verhalen zwerft hij nog door de bossen en zint op wraak. Een broodjeaapverhaal natuurlijk, als je de lokale bevolking vraagt, maar een groepje jongeren leert echter de schokkende waarheid over Shane.

De trailer belooft een heerlijk lowbudget stuck on a roadtrip horrorfilm, de klassieker dat de auto ermee ophoudt in een afgelegen dorpje. Een stel onnozelen jongeren dat veel te nieuwsgierig en naief is met als beloning dat ze op heerlijk brute wijze worden afgeslacht. Prima. De tweede trailer belooft iets meer inhoud, dus check beiden even.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Het veel meer info hebben we niet, houdt daarvoor de website van Beware in de gaten.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tommy
Tommy
12 jaren geleden

Veel meer info hoeft nu ook weer niet, met deze twee trailers heb ik meteen bijna heel de film gezien 🙂

Sjors
Sjors
12 jaren geleden

’t Ziet eruit alsof dit weer zo’n typisch dertien in een dozijn “tieners in een bos” film is aka een aaneenschakeling van clichés. Deze laat ik aan me voorbij gaan, denk ik 😛

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x