Beyond Skyline: wat hebben aliens en bevallingen met elkaar te maken?

Ik weet niet of we ooit aandacht hebben besteed aan ‘Skyline’ uit 2010. De film heeft met ‘Beyond Skyline’ een vervolg gekregen en is sinds kort verkrijgbaar op DVD en blu-ray. En door deze video denk ik dat ik deze films toch een moet gaan checken, wat vinden jullie?

Wanneer detective Mark Corley (Frank Grillo) van de LAPD de borg moet betalen om zijn zoon Trent (Jonny Westen) vrij te krijgen is hij ervan overtuigd dat zijn dag niet slechter kan worden. Totdat de hemel plotseling vreemd blauw oplicht. Binnen enkele seconden worden alle inwoners van LA lucht in opgezogen door een gigantische UFO.

Terwijl de aliens de aarde veroveren en jacht maken op de overblijvers, slaagt Mark erin de UFO te bereiken waarin zijn zoon Trent ontvoerd werd. Samen met een aantal andere overlevenden vechten ze zich door de bizarre buitenaardse omgeving en moeten ze alle mogelijke middelen inzetten om hun families te redden en hun planeet voor eens en altijd terug te winnen…

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
5 jaren geleden

De eerste film is ook aan mij voorbij gegaan. Maar deze clip en trailer ziet er strak uit. Zeker uitchecken!

Nostra
Nostra
5 jaren geleden
Antwoord aan  Rob

De originele Skyline was verschrikkelijk en het verbaast me eerlijk gezegd dat er een vervolg is. Niet eentje die ik op basis van de eerst film zou willen zien.

Deftrix
Deftrix
5 jaren geleden

Vond deel 1 en deel 2 vermakelijke films, gewoon kijken en verstand op nul. Niets mis mee.

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x