Bigfoot-boek Devolution (Max Brooks) wordt verfilmd

Devolution, het nieuwe boek van Max Brooks, ligt vanaf vandaag in de Nederlandse schappen vertaald als In De Val. Maar, net als zijn World War Z, zijn er nu ook plannen om het boek over bigfoot te verfilmen!

Devolution: A Firsthand Account of the Rainier Sasquatch Massacre, zoals de volledige Engelse titel luidt, vertelt over een eco-community aan de voet van de berg Rainier. Door een vulkaanuitbarsting raakt dit dorp van de buitenwereld afgesloten, maar het grootste gevaar komt van de Sasquatch die het dorp verwoest. Het boek is een samenstelling uit verhalen, interviews en dagboeken van de mensen uit het dorp.

Filmstudio Legendary Entertainment (Godzilla, Jurassic World, Crimson Peak) heeft nu de rechten van het boek gekocht. Het blijkt niet helemaal een verassing, het blijkt namelijk dat Max Brooks al in 2012 aan een concept voor Legendary heeft gewerkt en toen besloot om het eerst als boek te schrijven.

https://www.instagram.com/p/CBfeGfTi_Ob/

Het zal nog wel even duren voor we de eerste resultaten van de plannen zien, al gaat het vast sneller dan het vervolg op de World War Z-film. Het boek In De Val ligt nu in de boekwinkels of bij Bol.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie