Sorry, hoeveel bevers? Kijk de bizarre trailer van Hundreds of Beavers

Fans van een eigenzinnige comedy-horror, opgelet! Een kleine onafhankelijke filmstudio in Duitsland is al enige tijd actief bezig met een nieuwe horrorproductie waarin eindelijk de focus is geplaatst op de engste diersoort van allemaal, bevers natuurlijk. Deze film is voor de eerste keer getoond op 29 september 2022 bij het Amerikaanse filmfestival Fantastic Fest waar hij veel lof heeft mogen ontvangen. De film is geregisseerd door Mike Cheslik en geschreven door Ryland Brickson Cole Tews, beide zijn geen grote namen maar ze laten met deze film zien dat ze zeker een unieke visie hebben.

Hundreds of Beavers is het best omschreven als een combinatie van Looney Tunes, Blazing Saddles, Cannibal: the Musical en diverse animatieseries van het kanaal Adult Swim. Het is dus zeker zo dat als je van absurde humor en slapstick houdt, Hundreds of Beavers zomaar jouw favoriete film van het jaar kan zijn.

HUNDREDS OF BEAVERS Teaser

Het is nog niet zeker wanneer Hundreds of Beavers in Nederland te zien is of waar het te zien gaat zijn maar op basis van de hele positieve recensies welke er tot nu toe over geschreven is de kans dat het in de toekomst te zien is zeker aanwezig. De grootste kans is op een filmfestival natuurlijk. Zoals altijd houden we je natuurlijk op de hoogte wanneer we er meer over weten.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x