Blair Witch-game komt met extra content naar PS4

Op dinsdag 3 december komt Blair Witch uit op PS4 met extra content. Bloober Team heeft bekend gemaakt dat deze versie met de “Good Boy Pack” komt. Een upgrade voor je hond die in deze game jou vergezelt. De game is nu al te verkrijgen op PC en Xbox One en krijgt grotendeels positieve recensies.

Blair Witch speelt zich drie jaar af voor de film, in 1996. Jij speelt Ellis, een ex-politieagent met een heftig verleden, en gaat helpen naar een zoektocht van een verdwenen jongen in de beruchte Black Hills bossen van Burkittsville. Wat begint als een gewone zoektocht, ontvouwt zich al snel in een nachtmerrie waarin Ellis geconfronteerd word met zijn verleden en de kwaadaardige kracht die de Blair Witch is.

De game is een psychologische horror die ‘leert’ van de acties van de speler die onder stress en angst staat. En dit alles in de wereld van de Blair Witch universum. Dat belooft heel wat.

Morgen kunnen de Playstation 4 bezitters dus aan de slag met de Blair Witch-game. Heb jij deze al op een ander medium gespeeld en zo ja, wat vind jij er van? Laat het weten in de comments.

Blair Witch - PlayStation 4 Announcement

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Blair Witch-game komt met extra content naar PS4”

Plaats een reactie