Blauwdruk voor Kevin Smith’s walrushorror ‘Tusk’

tusk-kevin-smithDeze zomer besprak Kevin Smith met zijn ‘SMODcast’ co-host Scott Mossier een bizarre advertentie in de krant, een huiseigenaar wilde een kamer verhuren mits de bewoner elke dag twee uur in een walruspak rond zou willen lopen. De regisseur zag wel wat in dit idee, voegde er wat horrorelementen aan toe en heeft afgelopen maand de filmopnames afgerond van ‘Tusk’.

Wanneer podcaster Wallance (Justin Long) op een vreemde advertentie reageert en daarna verdwijnt, gaan zijn mede-podcaster Teddy (Haley Joel Osment) en zijn vriendin Allison (Génesis Rodríguez) op zoek naar de man achter deze advertenties; Guy Lapointe (Michael Parks)

Kevin Smith heeft de man achter de originele advertentie tot producent van ‘Tusk’ benoemd. De film moet voor het Sundance Filmfestival (januari 2014) af zijn, wanneer de film in de reguliere bioscopen gaat draaien is niet bekend.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Blauwdruk voor Kevin Smith’s walrushorror ‘Tusk’”

    • Ja dat idee krijg ik er wel een beetje van.. maar kan goed werken! Zal met Kevin Smith ook wel niet zo standaard verhaal worden. Hopelijk duurt het niet te lang voordat we hem hier mogen zien! 🙂

      Beantwoorden

Plaats een reactie