Blik achter de schermen van de nieuwe heksenserie Salem

kinopoisk.ruOp zondag 20 april gaat bij de Amerikaanse zender WGN het eerste, 13-delige seizoen van ‘Salem’ van start. De zender werpt in een nieuwe promovideo een blik achter de schermen van deze nieuwe heksenreeks.

Salem speelt zich af in het 17e-eeuwse Massachusetts en onderzoekt wat er echt gebeurde tijdens de beruchte heksenprocessen in het stadje ‘Salem’. Wie of wat wakkerde het haatvuur van de stedelingen aan en welk duister en bovennatuurlijke waarheid zit verborgen in de verhalen die wij kennen? Want in Salem bestaan heksen echt, maar ze zijn niet wie of wat ze lijken. In het eerste seizoen van Salem wordt een gedurfde nieuwe visie over Salem en heksen gepresenteerd onder de mom van een epische romance die draait rond deze explosieve revelatie.

‘Salem’ is een reeks van Star Trek: The Next Generation en Terra Nova-scenarist Brannon Braga. Hij werkt voor de reeks samen met The Haunting in Connecticut-scenarist Adam Simon. Richard Shepard regisseerde de pilootaflevering voor de reeks. Shepard regisseerde ook al de pilot van Ringer en Golden Boy en regisseerde enkele afleveringen van Girls. Hoofdrollen in de reeks zijn er voor Seth Gabel, Shane West, Janet Montgomery en Ashley Madekwe.

Benieuwd of ‘Salem’ de grote plas zal oversteken en later dit jaar ook hier te zien zal zijn.

SALEM BEHIND THE SCENES: Inside Look

Daarnaast zijn er nog enkele andere promovideo’s de voorbije weken gereleased.

SALEM: Worse Than a Witch Hunt (Teaser)
SALEM: Behind It All

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie