Blockade Billy – onverwacht een nieuw boek van Stephen King

Over een dikke week verschijnt er plotseling een nieuw boek van de King of Horror. Met donkere verhaal Blockade Billy luidt Stephen King het honkbal seizoen in.

Zelfs de meest verstokte honkbalfans weten niet het ware verhaal van William “Billy Blokkade” Blakely, invaller bij de New Jersey Titans, zijn toenmalige coach vertelt het verhaal:

Blockade Billy - Stephen King

Hij was waarschijnlijk de beste speler het spel ooit heeft gezien, maar vandaag niemand herinnert zich zijn naam. Hij was de eerste – en enige – speler waarvan zijn bestaan volledig uit de boeken is geschrapt. Zelfs zijn team is al lang vergeten, nauwelijks een voetnoot in de geschiedenis van het spel.

Elke poging is gedaan om enig bewijs dat William Blakely professioneel honkbal speelde te wissen, en met goede reden. Blokkade Billy had een donkerder geheim dan enig dopingschandaal vandaag de dag zou kunnen veroorzaken. Zijn geheim was veel, veel erger … en alleen Stephen King, kan de waarheid te onthullen, eens en voor altijd.

Het boek, 112 pagina’s, verschijnt 10 april en de eerste druk kan alleen direct via Cemetary Dance publishing besteld worden, de eerste 10.000 exemplaren bevatten een uniek honkbalkaartje van William Blakely, de helft van de boeken is inmiddels verkocht.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
9 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Maconoid
Maconoid
13 jaren geleden

Briljant! Direct besteld. Wat een knaken webwinkel is dat zeg.

Ris
Ris
13 jaren geleden
Antwoord aan  Maconoid

Wat zijn de extra kosten? Shipping binnen US is alleen al 7 dollar.

freethinker.....biertje
freethinker.....biertje
13 jaren geleden

echt een geweldige schrijver

margret
margret
13 jaren geleden

sorry kan deze boeken nergens vinden
waar moet ik daar voor wezen ???
bedankt

Mike
Mike
13 jaren geleden

en ik heb hem hihi

Maria
Maria
13 jaren geleden

wanneer komt het boek in het nederlands

9
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x