Blockade Billy – onverwacht een nieuw boek van Stephen King

Over een dikke week verschijnt er plotseling een nieuw boek van de King of Horror. Met donkere verhaal Blockade Billy luidt Stephen King het honkbal seizoen in.

Zelfs de meest verstokte honkbalfans weten niet het ware verhaal van William “Billy Blokkade” Blakely, invaller bij de New Jersey Titans, zijn toenmalige coach vertelt het verhaal:

Blockade Billy - Stephen King

Hij was waarschijnlijk de beste speler het spel ooit heeft gezien, maar vandaag niemand herinnert zich zijn naam. Hij was de eerste – en enige – speler waarvan zijn bestaan volledig uit de boeken is geschrapt. Zelfs zijn team is al lang vergeten, nauwelijks een voetnoot in de geschiedenis van het spel.

Elke poging is gedaan om enig bewijs dat William Blakely professioneel honkbal speelde te wissen, en met goede reden. Blokkade Billy had een donkerder geheim dan enig dopingschandaal vandaag de dag zou kunnen veroorzaken. Zijn geheim was veel, veel erger … en alleen Stephen King, kan de waarheid te onthullen, eens en voor altijd.

Het boek, 112 pagina’s, verschijnt 10 april en de eerste druk kan alleen direct via Cemetary Dance publishing besteld worden, de eerste 10.000 exemplaren bevatten een uniek honkbalkaartje van William Blakely, de helft van de boeken is inmiddels verkocht.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

9 gedachten over “Blockade Billy – onverwacht een nieuw boek van Stephen King”

  • If you live outside the US and are buying just one copy, shipping will be $14 US for shipping via Priority Mail. This is the only shipping option we have available. Multiple copies will ship in a box and that cost varies by location. Please email our office for a quote.

   Dus $25 + $14 = $39 = ~€29

   Beantwoorden
  • Als je goed leest:
   “Het boek, 112 pagina’s, verschijnt 10 april en de eerste druk kan alleen direct via Cemetary Dance publishing besteld worden”

   Maar op dit moment is de eerste/special edition uitverkocht, de reprint is wel op Bol.com te verkrijgen.

   Beantwoorden
  • Ik verwacht niet dat dit boek naar het Nederlands wordt vertaald, vooral omdat het mikt op de Amerikaanse honkballiefhebbers. Maar het verhaal zou misschien nog wel eens opgenomen kunnen worden in een Nederlandstalige bundel van King.

   Beantwoorden

Plaats een reactie