Bloederige dungeon crawler Blightbound in de maak

Devolver Digital en Ronimo Games hebben een nieuw spel in de maak waar jij je multiplayer dungeon crawl dorst mee kan lessen: Blightbound. De game staat gepland voor verderop dit jaar op pc in Steam early access.

In Blightbound is de Shadow Titan na een lange bloedige strijd door een groep strijders verslagen. Maar ze konden maar kort van hun overwinning genieten, want het plan gaat precies zoals de Shadow Titan had gesmeed. Hij bleek slechts een omhulsel van een veel erger kwaad. Uit zijn gebroken omhulsel sijpelde de Blight, een dodelijke mist die elk levend wezen aantast en transformeert.

Verken kerkers, vecht tegen hordes monsters, verzamel waardevolle loot en wek gevallen helden om je mee te helpen vechten in jouw leger. Verschillende klassen als strijder, moordenaar of magiër wachten op je om bazen te verslaan en puzzels op te lossen. Blightbound beloofd uitbreidingen in de vorm van extra levels en helden te krijgen via gratis updates die na de release uitgegeven gaan worden.

Alhoewel het verhaal mij een klein beetje doet denken aan een zekere Marvel crossover uit 1996 (lees de epische Onslaught-saga maar van Marvel), doet dit allerminst mijn enthousiasme indammen. Ik hou wel van een goeie dungeon crawler met leuk verhaal en gedetailleerde kerkers die barsten van de sfeer. Alles is met de hand getekend en ziet er supermooi uit. Hoe denk jij er over? Ik hoor het graag van je.

Blightbound - Coming to Steam Early Access

Interessant artikel?

Plaats een reactie