Bloederige trailer voor Green Room

Regisseur Jeremy Saulnier bracht drie jaar terug de film Blue Ruin, dit jaar staat in teken van het gewelddadige Green Room. En er is een nieuwe red band trailer:

Green Room | Official Trailer 3 HD | A24

Green RoomNadat het laatste concert van de vierkoppige punkband The Ain’t Rights is afgeblazen en een vervangend optreden in een Mexicaans restaurant geen rooie cent oplevert, krijgen ze als goedmakertje het aanbod om de volgende dag ergens in de bossen van Oregon te spelen. Voor een stel neonazi’s, dat wel, maar het betaalt goed.
Eenmaal aangekomen op het terrein van de opgefokte kaalkoppen – ze openen hun set heel verstandig met een cover van Nazi Punks Fuck Off van de Dead Kennedys – gaat echter alles mis wat maar mis kan gaan. Ze worden opgesloten in een kamer, terwijl de leider van de bende overlegt hoe ze het best uit de weg kunnen worden geruimd.

Vanaf vandaag draait GREEN ROOM in sommige Amerikaanse bioscopen en de film in Nederland heeft de film gedraaid op het IFFR, helaas is er nog niets van een reguliere release bekend.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x