Blumhouse Productions kondigt homogenezingshorror ‘Whistler Camp’ aan

Als horrorfanaat ben je ongetwijfeld bekend met de films van Blumhouse Productions. Toppers als Insidious, Sinister, Get Out en The Invisible Man zijn allemaal geproduceerd door deze Amerikaanse productiemaatschappij. Daar komt nu Whistler Camp bij, geregisseerd door Penny Dreadful‘s John Logan.

Whistler Camp is geïnspireerd door de real life horror van homogenezingskampen voor LHBTIQ+ jongeren, zoals die tot op de dag van vandaag in Amerika plaatsvinden (en vooralsnog in Nederland ook nog steeds niet verboden zijn). De film wordt omschreven als queer emancipatie verhaal, in de setting van een dergelijk wreed, pseudo-wetenschappelijk conversietherapie kamp.

John Logan, bekend van de naar mijn mening grandioze serie Penny Dreadful, zal zijn regiedebuut maken met Whistler Camp. Ook het script zal van zijn hand zijn. Dat is een koud kunstje voor Logan, die ook al de screenplay schreef voor films als Skyfall, Sweeney Todd en Alien: Covenant. Hopelijk neemt hij de visuele verwennerij van Penny Dreadful mee naar Whistler Camp!

De casting voor de rollen is in uitvoering, maar verder is er nog weinig bekend over de homogenezingskamphorror. Jason Blum van Blumhouse Productions zal Whistler Camp produceren, waarmee deze film aansluit in de lange rij met horrorfilms die Blumhouse momenteel in productie heeft: The Forever PurgeHalloween KillsThe Black Phone en nog vele andere.

💬 Geef je mening in de reacties of deel je dit bericht? 🤩

Marloes

De liefde voor alles wat horror is begon al bij De Griezelbus en is still going strong! Houdt naast horror van beestjes aaien, krachttrainen en wetenschap. Beschikbaar als zelfstandig copywriter via www.dashofginger.nl Website: https://www.dashofginger.nl/

Plaats een reactie