Op een begraafplaats in de Londonse wijk Stoke Newington…

Is dit wat ik denk dat het is? Wat ligt daar…? Een lijk?! Bekijk hier (helaas niet meer mogelijk) de live webcam-beelden.

De site ter promotie van het nieuwe boek Lichaam van de dood door Elizabeth George zit erg goed in elkaar, zorg dat je het geluid hebt aanstaan. En de site doet duidelijk wat het moet doen, je nieuwsgierig maken naar het boek.

Lichaam van de dood Elizabeth George

Terwijl inspecteur Thomas Lynley nog met buitengewoon verlof is nadat zijn vrouw is vermoord, wordt Isabelle Ardery als zijn tijdelijke vervanger binnengehaald bij de Londense politie. Wanneer een lichaam wordt gevonden op een begraafplaats in Stoke Newington, krijgt Isabelle de kans om te laten zien wat ze waard is. Maar om zo snel mogelijk resultaat te boeken, moet zij toch eerst Lynley overtuigen terug te keren…

Lichaam van de dood - Elizabeth GeorgeDe zaak wordt er niet eenvoudiger op door enkele recente PR-flaters van de Londense politie die het zelfvertrouwen ernstig hebben ondermijnd. Isabelle staat onder constante druk van de media, en snel, misschien wel te snel, wijst ze dan ook een wel erg voor de hand liggende verdachte aan voor de moord.

Het onderzoek leidt Lynley en Havers intussen naar het natuurgebied New Forest. De oplossing lijkt te liggen in een geweldsdelict dat jaren geleden plaatsvond. Een zaak die een even tragische als schokkende afloop zal krijgen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie