Boekrecensie: De Stamboom (Steph Mullin & Nicole Mabry)

Het verhaal:

Liz Catalano is in shock als een DNA-test uitwijst dat ze geadopteerd is. Ze besluit op zoek te gaan naar familieleden van haar biologische ouders. Maar dan staan er FBI-agenten voor haar deur. Haar DNA toont namelijk overeenkomsten met dat van een seriemoordenaar die tot op de dag van vandaag nog niet gepakt is. Liz gaat zelf op onderzoek uit hoe loopt dit af….

Wat ik er van vond:

Apart, luguber, en onverwacht.

Ik hou wel van dit soort aparte en vooral mysterieuze verhalen. Dit soort boeken kan ik moeilijk weg leggen want ze blijven mij bezig houden. Hoe zit het en wie heeft het gedaan?

Dit boek is goed geschreven en het verhaal is mysterieus. En het einde! Ik heb het drie keer terug gelezen ik was verbaasd. Het was nogal onverwacht. Ik vond dit een topper!

Sterren: 4.5 / 5

Titel: De Stamboom
Schrijvers: Steph Mullin & Nicole Mabry
Uitgever: Harper Collins
Te koop bij Bol.com

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie