Boekrecensie: Resurrection Bay (Emma Viskic)

Het verhaal:

Wanneer Calebs jeugdvriend op brute wijze wordt vermoord in zijn huis in Melbourne – vingers gebroken, keel doorgesneden – besluit hij de moordenaar op te sporen. Maar Caleb is doof en hoewel hij inmiddels expert is in het lezen van menselijke expressies, leiden verkeerd liplezen en gemiste woorden tot verwarring en problemen. Als zijn ex-vrouw ook in gevaar blijkt te zijn keert hij terug naar zijn geboorteplaats Resurrection Bay. Maar daar komt hij erachter dat iedereen – ook zijn beste vriend – iets verbergt. En hoe dieper hij graaft, hoe donkerder de geheimen…

Wat ik er van vond:

Ik vond deze thriller wat tegen vallen.Ik had er wat meer van verwacht. Op zich een goed plot, sterk maar niet heel goed uitgewerkt. Ik miste bij dit verhaal vooral de diepgang en de spanning! Het bleef wat oppervlakkig en dat maakte het verhaal wat saai.

De personages waren op zich goed uitgewerkt, vooral Caleb de hoofdpersonage die doof is hebben ze in dit verhaal sterk neergezet. De hoofdpersonage komt goed tot zijn recht. Maar de overige personages blijven wat oppervlakkig.

Sterren: 3 / 5
Resurrection Bay

Auteur: Emma Viskic
Uitgever: Luitingh-sijthoff

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x