Trailer nieuw boek Jack Lance: Zone

We moeten nog even wachten op Zone van Jack Lance, maar gelukkig hebben we de trailer. Het nieuwste boek van Jack Lance zal namelijk pas in september in de Nederlandse boekenwinkels liggen. Het boek Zone gaat over een vlucht met een onverklaarbaar verschijnsel.

Vlucht 582 stijgt op van LAX Airport in Los Angeles, met bestemming Sydney. Passagiers en bemanningsleden maken zich op voor de veertien uur durende vlucht, onder wie purser Sharlene Thier en steward Aaron Drake, sinds kort haar vriend.

Dan vallen in de cockpit plotseling alle communicatie- en navigatiesystemen uit. En dat is nog maar het eerste van de onverklaarbare, angstaanjagende verschijnselen die de reizigers en de bemanning treffen. Sharlene is de enige die de ware aard van de bedreiging begrijpt: er is iets aan boord. Iets dat het toestel beheerst. Iets kwaadaardigs.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=xce2pneqpSo&w=620&h=383]

Jack Lance schrijft in de traditie van Stephen King en wordt door sommige recensenten zelfs de Nederlandse Stephen King genoemd. Hij schreef eerder al meerdere boeken waaronder een aantal verhalenbundels en Hellevanger (2007) en Vuurgeest (2010).

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Trailer nieuw boek Jack Lance: Zone”

Plaats een reactie