Wie durft het Crafton Mansion in bordspel Nightmare Horror Adventures te betreden?

Halloween wordt raar dit jaar, wij zijn nog steeds op zoek naar alle evenementen die wel doorgang vinden, maar grote kans is dat je het jaarlijkse horrorfeest thuis zult doorbrengen. Daarom is het goed nieuws dat Identity Games nu een nieuw bordspel uitbrengt: Nightmare Horror Adventures.

Nightmare Horror Adventures - A story driven game | Identity Games

Stel je voor… een spel dat je letterlijk de rillingen geeft! In dit spel is niets wat het lijkt. Vinden jullie de moordenaar op jullie ouders en blijven jullie in leven? Of blazen ook jullie je laatste adem uit? Nightmare Horror Adventures is het coöperatieve, verhaalgedreven spel, waarin je in de huis kruipt van één van de vijf Crafton-kinderen en in een oud landhuis op zoek gaat naar aanwijzingen over de moord op jullie ouders 15 jaar geleden. Door middel van de verhaalkaarten en de speciale website duik je stap voor stap dieper in het mysterie, onderzoeken jullie de kamers en herontdekken jullie verdrongen herinneringen. Jullie hebt slechts één kans om het mysterie op te lossen en de moordenaar te vinden…

Binnenkort volgt onze recensie van het bordspel, maar kun je niet wachten? Nightmare Horror Adventures is nu verkrijgbaar in de betere speelgoedwinkel, spelletjeswinkel of online.

Interessant artikel?

Plaats een reactie