Huishoudkunde wordt zwaar voor Buffy the Vampire Slayer

Het valt niet mee. Een balans vinden tussen monsters bestrijden en ook nog alle problemen meemaken van het gewone tienerleven. Vraag dat maar aan Buffy.

buffy high-schoolNa het succes van Buffy: The High School Years – Freaks & Geeks, komt Dark Horse Comics met het volgende deel van Buffy’s rumoerige tienerjaren. Buffy: The High School Years – Glutton for Punishment zal komende herfst uitkomen.

Buffy en Xander schrijven zich in voor het vak huishoudkunde, hopend op extra punten, maar ze hadden geen flauw idee dat de leraar eigenlijk een uitgehongerde tijgerdemon in vermomming is. Door zijn grote honger ontvoert deze demon zijn beste leerlingen en dwingt ze voor hem te koken. Wanneer Xander de kok claimt te zijn van een heerlijke traktatie (die eigenlijk gewoon uit de winkel komt), dreigt hij het volgende doelwit te worden. Buffy heeft het al zwaar genoeg om goede cijfers te halen, nu moet ze ook nog haar vrienden en klasgenoten redden en de honger van de tijgerdemon proberen te stillen.

Het verhaal neemt plaats tijdens het eerste seizoen van de Buffy tv-serie. De tekeningen komen weer van Yishan Li, die ook het vorige deel heeft gedaan, maar het verhaal komt dit keer van Kel McDonald (Misfits of Avalon).

De strip zal uitkomen op 19 oktober.

Interessant artikel?

Plaats een reactie