BUTFF organiseert het Jaar van de Apocalyps in Breda

Dit is het jaar van de Apocalyps. Op 21 december 21.12 uur gebeurt het, schrijf het in je agenda. Het BUTFF staat bekend om zijn jaarlijkse B-movie, Underground en Trash Filmfestival welke dit jaar plaats vindt van 5 t/m 9 september in Breda. De organisatie van BUTFF wil dit Jaar van de Apocalyps feestelijk aangrijpen voor meer B-movie, Underground en Trash in Breda:

ZOMBIETheater: Om te beginnen op 24 mei een heus Zombietheater. Bezoekers kunnen zich tegen een kleine vergoeding laten schminken tot een levenloze zombie en zich tegelijkertijd als zodanig uitdossen. Zodoende kun je de hele avond genieten onder medezombies van zombieband Model Depose, films op het hoofdscherm en filmclips van bekende en onbekende zombiefilms in de ruimte. Afgesloten door DJ Zombie. Meer info

BUT Filmquiz: Op 28 juni organiseren we de eerste aflevering van de BUT Filmquiz. Wie heeft de meeste kennis van B-movies, Underground en Trash? Teams van 3-4 personen kunnen zich opgeven bij paul@butff.nl of in de Cultvideotheek.

Trashfeest: Op 26 juli organiseren een heus Trashfeest. Nadere details volgen nog.

Kinder Monsterfeest: Zondag 12 augustus is er een Kinder Monsterfeest voor de kinderen met muziek en theater.

Van 5 t/m 9 september is het 7e B-movie, Underground en Trash Filmfestival in de St. Janstraat Breda in de Nieuwe Veste. BUTFF laat de meest experimentele, afwijkende, bizarre, grappige, grensverleggende en absurde films zien. Het festival trekt als een magneet undergroundmakers en liefhebbers uit de hele wereld aan.

Op 21 december is er het laatste BUTFF avondmaal…

Interessant artikel?

Plaats een reactie