Cabin Fever remake: de eerste foto

Cabin Fever Remake
Over precies een maand is de remake van Cabin Fever in de Amerikaanse filmtheaters en via On Demand te zien. Op 12 februari zal de door Travis Zariwny gemaakt horrorfilm opnieuw zijn virus loslaten. De film volgt echter het exacte verhaal van het originele script van Eli Roth (toen regisseur, nu producent) en Randy Pearlstein uit 2002.

IFC Films die de titel uitbrengt omschrijft de film als volgt: Een vleesetend virus heeft 5 tieners op zijn menu staan tijdens hun voorjaarsvakantie in een afgelegen houten hutje, in deze update van Eli Roth’s klassieke bloederige horror, met nieuwe personages en alle nieuwe kills.

De hoofdrollen zijn voor Gage Golightly, Matthew Daddario, Nadine Crocker, Dustin Ingram, Samuel Davis en Randy Schulman.

Cabin Fever 4: Outbreak

Ik vond persoonlijk de originele Cabin Fever en het vervolg Cabin Fever 2: Spring Fever zeer vermakelijk. Behoefte aan een remake van het nog geen 14 jaar oude origineel heb ik niet. De prequel Cabin Fever 3: Patient Zero uit 2014 heb ik overigens nog niet gezien. Met de aankondig van Patient Zero werd ook direct een vierde deel aangekondigd. Cabin Fever 4: Outbreak zou een direct vervolg zijn op Patient Zero, echter is hier geen nieuwe informatie meer over verschenen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

6 gedachten over “Cabin Fever remake: de eerste foto”

  1. Ik snap de zin van een remake zo kort op het origineel eigenlijk ook niet. Of het moet zijn om deel 4 zo meer in de kijker te zetten, kan me voorstellen dat het tweede deel en Patient Zero mss niet het grote publiek bereikt hebben…

    Beantwoorden
  2. Waarom maken ze hiervan een remake? De originele vond ik zeker wel geslaagd. Maar de vervolgen vond ik persoonlijk helemaal niets. En denk ook niet dat het vanwege de grote aanvragen is voor een Remake :p

    Beantwoorden
  3. Ik geef remakes altijd het voordeel van de twijfel, maar ik heb hier vooraf toch heel sterk mijn twijfels bij, zeker als ze precies hetzelfde verhaal en script hebben gebruikt.

    Beantwoorden

Plaats een reactie