Cabin Fever krijgt twee vervolgen!

Cabin Fever, het filmdebuut van Eli Roth krijgt een nieuw vervolg! Cabin Fever: Patient Zero gaat terug naar de oorsprong van het virus dat de jongeren in zowel het eerste als het tweede deel, door middel van vervuild water, de dood in jaagde.  Patient Zero is dus eigenlijk eerder een prequel dan een echt vervolg. Ook is er bekend gemaakt dat na Patient Zero er gelijk nog een vervolg komt, Cabin Fever: Outbreak! Beide films zullen worden geregisseerd door Kaare Andrews (Altitude). Of de films in een keer zullen worden gemaakt is niet bekend.

Het filmen zal in augustus beginnen in de Dominicaanse Republiek. Het verhaal gaat over een groep vrienden die tijdens een vrijgezellen-cruise aan land geraken van een Medisch facilitair eiland.  Niet veel later zal daar nog een nog onbekend toedoen het virus uitbreken.

Jake Wade Wall, bekend van The Hitcher remake, is verantwoordelijk voor het script. De hoofdrollen zullen vertolk worden door Sean Astin (The Lord of the Rings), Brando Eaton (Dexter) en Ben Hollingsworth (Divine TV-serie).

De verwachting is dat Patient Zero in 2013 in de Nederlandse bioscopen zal draaien.

Interessant artikel?

5 gedachten over “Cabin Fever krijgt twee vervolgen!”

  1. De heisa om de eerste Cabin Fever heb ik al nooit begrijpen. Eli Roth is een van de meest overgewaardeerde filmmakers van het moment.

    Beantwoorden

Plaats een reactie